Produženi vikend u lipnju provedite u Berlinu uz let i smještaj po super cijenama

Već duže planirate posjetiti Berlin? Onda je ovo odlična prilika da to i učinite. Uz povoljne cijene leta i smještaja u Berlinu možete uživati za produženi vikend u lipnju. Berlin je grad bogate povijesti, a dugi niz godina bio je podijeljen na istočni i zapadni dio. Ovo je grad zelenila i brojih građevina koje su uistinu impresivne.

Najpoznatija građevina u Berlinu

Reichstag, odnosno parlament krasi burna povijest, a nakon završetka Drugog svjetskog rata u potpunosti je obnovljen i moderniziran. Posjetiti se možete svakodnevno, a potrebno se predbilježiti.  Za sve one koji žele vidjeti kako izgleda rasprava, unutar Reichstaga postoji staklena kupola, pa možete gledati rad zastupnika.

povoljne cijene leta i smještaja u Berlinu

Berlinski zid

Najpoznatiji zid na svijetu (uz onaj kineski) sad je postojan tek u dijelovima, ali i kao podsjetnik jedne promašene politike. Ovaj zid dugačak je oko 160 kilometara i odvajao je zapadni dio od istočnog dijela Berlina. Kada ste u Berlinu, jednostavno se morate slikati kraj brojnih grafita koja se ovdje nalaze. Najpoznatiji je onaj izrađen 1990. godine od strane Dmitrija Vrubljea, a koji prikazuje kultni poljubac Leonida Brežnjeva i Ericha Honeckera iz 1979. godine, povodom 30. obljetnice osnivanja Istočne Njemačke.

Berlinska katedrala

Najveća crkva u gradu, doista djeluje i više nego impresivno. Katedrala je pravi primjer arhitekture kasnog 19. stoljeća, koja i inače caruje gradom. Svi vodiči preporučuju da se turisti upute na vrh kupole jer se od tamo pruža predivan pogled na grad.

povoljne cijene leta i smještaja u Berlinu

Televizijski toranj

S katedrale se pruža dobar pogled, ali ako želite najbolji, morat ćete posjetiti televizijski toranj. Iako je izgrađen sada već davne 1969. godine, sa svojih 368 metara i dalje je najviša građevina u Njemačkoj. Do vrha će vas odvesti lift, a za sve ljubitelje gastronomije tamo postoji i rotirajući restoran, tako da možete uživati u hrani, ali i pogledu na Berlin.

Produženi vikend rezervirajte za njemačku metropolu

Kako bi vam ostalo što više novaca za kupnju suvenira, uživanju u finoj hrani i vrhunskom pivu, turistička agencija PutujBolje pripremila je super ponudu za produženi vikend u lipnju.

Ponuda uključuje 3 noćenja s uključenim doručkom u hotelu 4* i povratni let iz Zagreba već od 438 € po osobi. Ponuda se može kupiti do 26.2., a vrijedi za termin boravka od 21.06. do 24.06.2019.

Ponuda po osobi uključuje:

  • povratnu zrakoplovnu kartu na relaciji Zagreb – Berlin – Zagreb
  • ručnu prtljagu
  • zrakoplovne takse
  • 3 noćenja s doručkom u hotelu 4* u dvokrevetnoj sobi (po osobi)
  • organizaciju i pripremu putovanja

Za sve informacije i rezervacije javite se na [email protected].

Foto: Pixabay

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više