Produženi vikend u lipnju provedite u Berlinu uz let i smještaj po super cijenama

Već duže planirate posjetiti Berlin? Onda je ovo odlična prilika da to i učinite. Uz povoljne cijene leta i smještaja u Berlinu možete uživati za produženi vikend u lipnju. Berlin je grad bogate povijesti, a dugi niz godina bio je podijeljen na istočni i zapadni dio. Ovo je grad zelenila i brojih građevina koje su uistinu impresivne.

Najpoznatija građevina u Berlinu

Reichstag, odnosno parlament krasi burna povijest, a nakon završetka Drugog svjetskog rata u potpunosti je obnovljen i moderniziran. Posjetiti se možete svakodnevno, a potrebno se predbilježiti.  Za sve one koji žele vidjeti kako izgleda rasprava, unutar Reichstaga postoji staklena kupola, pa možete gledati rad zastupnika.

povoljne cijene leta i smještaja u Berlinu

Berlinski zid

Najpoznatiji zid na svijetu (uz onaj kineski) sad je postojan tek u dijelovima, ali i kao podsjetnik jedne promašene politike. Ovaj zid dugačak je oko 160 kilometara i odvajao je zapadni dio od istočnog dijela Berlina. Kada ste u Berlinu, jednostavno se morate slikati kraj brojnih grafita koja se ovdje nalaze. Najpoznatiji je onaj izrađen 1990. godine od strane Dmitrija Vrubljea, a koji prikazuje kultni poljubac Leonida Brežnjeva i Ericha Honeckera iz 1979. godine, povodom 30. obljetnice osnivanja Istočne Njemačke.

Berlinska katedrala

Najveća crkva u gradu, doista djeluje i više nego impresivno. Katedrala je pravi primjer arhitekture kasnog 19. stoljeća, koja i inače caruje gradom. Svi vodiči preporučuju da se turisti upute na vrh kupole jer se od tamo pruža predivan pogled na grad.

povoljne cijene leta i smještaja u Berlinu

Televizijski toranj

S katedrale se pruža dobar pogled, ali ako želite najbolji, morat ćete posjetiti televizijski toranj. Iako je izgrađen sada već davne 1969. godine, sa svojih 368 metara i dalje je najviša građevina u Njemačkoj. Do vrha će vas odvesti lift, a za sve ljubitelje gastronomije tamo postoji i rotirajući restoran, tako da možete uživati u hrani, ali i pogledu na Berlin.

Produženi vikend rezervirajte za njemačku metropolu

Kako bi vam ostalo što više novaca za kupnju suvenira, uživanju u finoj hrani i vrhunskom pivu, turistička agencija PutujBolje pripremila je super ponudu za produženi vikend u lipnju.

Ponuda uključuje 3 noćenja s uključenim doručkom u hotelu 4* i povratni let iz Zagreba već od 438 € po osobi. Ponuda se može kupiti do 26.2., a vrijedi za termin boravka od 21.06. do 24.06.2019.

Ponuda po osobi uključuje:

  • povratnu zrakoplovnu kartu na relaciji Zagreb – Berlin – Zagreb
  • ručnu prtljagu
  • zrakoplovne takse
  • 3 noćenja s doručkom u hotelu 4* u dvokrevetnoj sobi (po osobi)
  • organizaciju i pripremu putovanja

Za sve informacije i rezervacije javite se na [email protected]

Foto: Pixabay

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

udruga GLAS PODUZETNIKA

Inicijativa GLAS PODUZETNIKA postaje udruga?

Inicijativa GLAS PODUZETNIKA nastavit će sa svojim dijelovanjem nakon što su se uspješno izborili za nove gospodarske mjere. Prema anketi u...