Modni brand daVida’s predstavlja proljetnu kampanju za kolekciju inspiriranu urbanom djecom

Još obavijeni snijegom i uz blagi porast temperature sa -10C na -1C, dok se grijemo pod dekicama, brand za dječju odjeću daVida’s predstavlja nam svoju novu proljetnu kolekciju. Novom kampanjom pod nazivom ‘Be activ – be full of joy’ dizajnerica Andrea Cmrečki donosi nam potpuno novu inspiraciju djecom koja svojom osobnošću i kreativnim izražavanjem razvijaju svijest o sebi, svom tijelu i važnosti bavljenjem raznim sportovima i aktivnostima od najranije dobi.

Proljetna kampanja inspirirana kreativnom djecom sa stavom

 

Pred sam početak proljeća, gdje djeca još ‘zabundana’ se igraju po parkovima, dječji brand daVida’s predstavlja nam svoju novu proljetnu kampanju.

Sada već dugogodišnje bivanje na dječjoj modnoj sceni brand daVida’s se pozicionirao na vodeće mjesto i u sam vrh hrvatskog modnog svijeta. Već od prvog predstavljanja javnosti kampanjom u proljeće 2012.g godine ovog domaćeg branda, pobudila je veliko zanimanje najmlađih poklonika mode i styla te posebno njihovih roditelja. Time je dobio nove njegovatelje originalnog i kreativnog izričaja.

proljetna odjeća za djecu

Dizajnerica Andrea Cmrečki donosi nam potpuno novu inspiraciju djecom koja svojom osobnošću i kreativnim izražavanjem razvijaju svijest o sebi i okolini. Po prvi puta fotografije kampanje potpisuje Ivan Spehar, a za zaštitno lice ove kampanje birana je ciljano djevojčica i model Gita s čarobnim osmjehom. Gita i njezina mama Anita , kćer i mama poznate po Gym&Fun brandu koji promovira sport, igru i vježbanje među djecom i roditeljima.

proljetna odjeća za djecu

Proljetna kolekcija dizajnerice Andree Cmrečki određena je bojama i materijalima koje je koristila. Novost u ovoj kolekciji su modeli til suknjica u sivoj, bijeloj i crnoj boji koji su posebni po tome što se radi o til suknji ‘3u1’ – njeni dijelovi se kombiniraju, skidaju, zamjenjuju.

Djeca će obožavati ove modele koji se ističu kvalitetom i zanimljivim dizajnom

proljetna odjeća za djecu

Naime baza modela til suknje ‘Swan’ je 4slojna bogata til-suknja s istobojnom podstavom, na nju se oblači gornji sloj til suknje s pliš točkicama a tu je i pliš mašna koja se lako zamijeni nekom drugom bojom ili se nosi na neki drugi odjevni predmet, kako sama na sebi ima sigurnosnu spajalicu tzv. zihericu.

Ostali modeli su izrađeni od finih pamučnih blago rastezljivih pletiva za ugodno nošenje. Majice još uvijek dugih rukava, zanimljivih motiva divno se uklapaju na suknje i kratke hlačice. Sakoi, na modelima za djevojčice, izrađeni su od pamučne felpe, bogato ukrašeni badge-vima koji se mogu skidati te zamijeniti personaliziranim ukrasima, zihericama, mašnama. Glavna okosnica kolekcije je ta da se sve nosi slojevito i budi kreativnu maštu malih kreativaca, koji vrlo lako model mogu obogatiti, vizualno promijeniti sitnim detaljima (boševima, badge-vima) koji se uz model nude kao opcija.

proljetna odjeća za djecu

 

Boje koje prevladavaju su pročišćene, crna, bijela, antracit-siva te akcentna kraljevsko plava i crvena. Prugice u bijelo-crnoj kombinaciji daju cjelokupni dojam dječje razigranosti i prepoznatljivosti branda daVida’s.

U izradi svojih kolekcija brand uvijek posebnu pažnju pridaje udobnosti, kako bi se djeca u odjeći mogla nesputano kretati, igrati pa čak i baviti sportom. Kvaliteta koju često ističe sama dizajnerice je vrlo bitna jer se posebna pažnja pridaje podrijetlu materijala koji mora ne sebi imati oznaku kontroliranog izvora – naglašava Andrea.

Brand koji spaja modu i likovno stvaralaštvo

proljetna odjeća za djecu

„Svaka daVida’s kolekcija inspirirana je urbanom, kreativnom djecom sa stavom. Ona se igraju svojom odjećom, kombiniraju je, preslaguju, dodatno ukrašavaju. Sve pršti idejama i predanošću za detaljima. Ova kolekcija je jednostavno inspirirana raznim sportovima kojima se djeca mogu baviti u slobodno vrijeme od klizanja, skating-a, trčanja… S tim ciljem smo i kampanju napravili u suradnji sa Gym&Fun brandu koji promovira sport, igru i vježbanje među djecom i roditeljima.– sa zadovoljstvom nam priča Andrea Cmrečki, dizajnerica i vlasnica branda daVida’s.

DaVida’s kolekcije do sad smo imali prilike vidjeti na zagrebačkom Kids Fashion Weekendu (2014 i 2015 godine), a od jeseni 2015. ih svakodnevno možemo pronaći na jednom čarobnom mjestu, divno uređenom daVida’s showroom na adresi Medveščak 103, Zagreb.
Prodajno mjesto je noviji webshop www.davidas.eu

proljetna odjeća za djecu

Dizajnerica i vlasnica kreira posebne modne kombinacije za djevojčice i njihove mame. U ugodnoj atmosferi njezinog showrooma mogu se pronaći dječji odjevni predmeti posebno dizajnirani za svaku prigodu, od ležernih i udobnih varijanti, preko svakodnevnih modnih kombinacija pa do elegantnijih odjevnih predmeta za naše najmanje. Kako bi mame uživale birajući odjeću za svoje najmilije nađe se ‘vezani’ modeli ‘mama i kćer’ stil.

proljetna odjeća za djecu

Glavno obilježje brand daVida’s nastao je spajanjem mode i likovnog stvaralaštva. Dugogodišnje iskustvo u modi i svakodnevno stvaralaštvo njegove kreatorice Andree Cmrečki brendu daje raznolikost i izniman doprinos u kvaliteti.

Ovaj brand predstavlja jedan pravi mali obiteljski brend. Inspiriran djecom i ljudima iz svakodnevnog života, uspomenama na djetinjstvo, modom 20/30-ih godina 20-og stoljeća, pismima, glazbom i ljubavlju svake vrste, daVida’s je zamišljen prvenstveno za djecu i njihov čarobni svijet, iako prepoznat i u svijetu odraslih.

Foto: daVida’s

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Mazalin izvršna direktorica

Dok javno zdravstvo guše liste čekanja, u fokus dolaze privatne klinike

Centar za žensko zdravlje, pružatelj usluga vrhunske kvalitete s više od 10 priznanja NajDoktor, poliklinika u koju se pacijentice uvijek vraćaju...