Ivana Bičanić predstavila ručno rađene Chic IB proljetne torbe koje ćete obožavati

Dolaskom ljepšeg i toplijeg vremena, osim što se budi priroda, javlja se i potreba za drugačijim modnim kombinacijama. U novoj sezoni često si priuštimo novitete kojima obnavljamo ormar. Zimske zamjenjuju proljetne torbe, a upravo takve nudi  Ivana Bičanić koja u sklopu svog branda Chic IB stvara predivne torbe za sve stilove i godišnja doba.

Svi znamo koliko dobra torba može podignuti jednostavne ili jednobojne kombinacije i odavno smo se maknuli od trenda da je samo crna torba dovoljna. Torba prilagođena stilu čini svaku kombinaciju uzbudljivom i privlačnom. Ovog proljeća zakovice se vraćaju na velika vrata, a zastupljene su i u Chic IB kolekcijama. Uz njih je u modi i uvijek prisutan print, a od boja ćemo najviše gledati metalik, pastelne i jarke boje.

Proljetne torbe prilagođene svačijem stilu

Ivana je svoje kreativno oko usmjerila na dizajniranje predivnih modela koji su drugačiji i posebni, a pritom je pazila i na kvalitetu. Naime, torbice su izrađene od kvalitetnog, a mekanog i čvrstog brodskog skaja. Materijal je to koji je otporan i na vodu, što je svakako dodatni plus. Torbe se na suncu neće zagrijati pa će boja ostati postojana dugi niz godina. U izradi torbica brodski skaj kombinira se sa detaljima prirodne kože, vune, swarovski elemenata i ostalih ukrasa i dodataka. Sve torbe imaju lanac koji služi i kao ručka.

proljetne torbe

Putovanja kao inspiracija za dizajn

Do inspiracije za dizajn Ivana dolazi na razne načine, najviše kroz putovanja na kojima je prošla različite države i strane svijeta. Jedno vrijeme živjela je u i Monte Carlu odakle je također mnogo putovanja. Svoju viziju dalje prenosi umjetnici Alessii Cortezi Šarunić koja ih potom slika na platno s kojeg se dizajn prenosi na torbe. Sve torbe izrađuju se ručno u radioni te se pazi da svaki detalj bude napravljen po vrhunskim standardima.

proljetne torbe

Sve aktivne WiA članice ostvaruju 20% popusta na kompletan asortiman. Detalji su na linku.

Foto: vlastita arhiva

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više