Prugasto odijelo je ultimativni power look

Ako postoji komad odjeće koji ostavlja dojam snage i moći onda je to prugasto odijelo, slažete li se? Oblačimo klasično muško odijelo i automatski nas se shvaća ozbiljnije, zar ne?

Prugasto odijelo za snagu i moć

Plavo ili sivo prugasto odijelo je temelj poslovne garderobe, a ono je bilo u centru pažnje jesensko-zimske kolekcije 2013 brenda Roccobarocco.  Na važnom sastanku  ili prezentaciji  ostavit ćete dobar dojam s prugastim odijelom s hlačama ili suknjom

prugasto odijelo

suknja sako

Klasična kombinacija odijelo-košulja se može osvježiti finom vestom koju u uredu možete nositi i bez sakoa, a neće izgledati preopušteno. Stroge pruge učinite ženstvenijim neki dodatkom: zanimljivim komadom nakita  (naušnice na slici su ipak malo prejake za posao:-)), čipkastom maramicom u džepu, cipelama ili remenom.

 Kakvo prugasto odijelo odabrati?

Ako ste nižeg rasta odgovarat će vam odijela s prugama koje nisu u velikom kontrastu s bojom odijela i nisu preširoke, jao na primjer, smeđe odijelo sa svijetlim prugama na slici dolje. Takvo prugasto odijelo će izdužiti vašu figuru.

Ako ste visoki i nemate oblina, odgovarat će vam odijelo sa prugama koje su naglašenije i šire. Šire i jače pruge dodaju obline.

prugasto-odijelo-smeđe

 

 

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

njega kože ukrajina

Anna Korzun iz Ukrajine pobjegla u Hrvatsku gdje gradi skincare brend...

Vlasnica brenda za njegu kože Skinity, ukrajinska poduzetnica Anna Korzun ima tek 24 godine, a nedavno je rodnu Ukrajinu zamijenila Hrvatskom....