Prugasto odijelo je ultimativni power look

Ako postoji komad odjeće koji ostavlja dojam snage i moći onda je to prugasto odijelo, slažete li se? Oblačimo klasično muško odijelo i automatski nas se shvaća ozbiljnije, zar ne?

Prugasto odijelo za snagu i moć

Plavo ili sivo prugasto odijelo je temelj poslovne garderobe, a ono je bilo u centru pažnje jesensko-zimske kolekcije 2013 brenda Roccobarocco.  Na važnom sastanku  ili prezentaciji  ostavit ćete dobar dojam s prugastim odijelom s hlačama ili suknjom

prugasto odijelo

suknja sako

Klasična kombinacija odijelo-košulja se može osvježiti finom vestom koju u uredu možete nositi i bez sakoa, a neće izgledati preopušteno. Stroge pruge učinite ženstvenijim neki dodatkom: zanimljivim komadom nakita  (naušnice na slici su ipak malo prejake za posao:-)), čipkastom maramicom u džepu, cipelama ili remenom.

 Kakvo prugasto odijelo odabrati?

Ako ste nižeg rasta odgovarat će vam odijela s prugama koje nisu u velikom kontrastu s bojom odijela i nisu preširoke, jao na primjer, smeđe odijelo sa svijetlim prugama na slici dolje. Takvo prugasto odijelo će izdužiti vašu figuru.

Ako ste visoki i nemate oblina, odgovarat će vam odijelo sa prugama koje su naglašenije i šire. Šire i jače pruge dodaju obline.

prugasto-odijelo-smeđe

 

 

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Treba li CEO koristiti društvene mreže? „Za pet godina, tvrtke koje...

Ideja korištenja društvenih mreža mnogim korporativnim liderima čini se strana. Čak su i njihovi komunikacijski savjetnici u strahu da će tako...