Otvara se prvi Pullman u Hrvatskoj u zagrebačkoj poslovnoj zoni

Accor nastavlja dinamičan rast u Hrvatskoj. Globalni lider u hotelijerstvu, u suradnji s tvrtkom MPPD, partnerom u menadžmentu, predstavit će jedan od svojih premium brendova u Zagrebu. Pullman Zagreb prve će goste dočekati krajem 2024. godine

Pullman Zagreb u srcu poslovne zone

Novi hotel Pullman obogatit će ponudu City Islanda, samoodržive poslovne zone koja se nalazi u zagrebačkom Buzinu. Urbanim utočištem visoke kategorije upravljat će Accor u suradnji s MPPD-om, s kojim već ima iskustva u upravljanju Mövenpickom Zagreb te Mövenpickom Split, čije se otvorenje uskoro očekuje. MPPD, jedna od najbrže rastućih hotelijerskih tvrtki u Hrvatskoj, u bliskoj budućnosti planira daljnje projekte razvoja na ovom području.

“Oduševljeni smo što surađujemo ​​s našim partnerima kako bismo ovu iznimnu nekretninu učinili vrijednim dijelom ambicioznog projekta u glavnom gradu Hrvatske. Pullman Zagreb pravi je primjer živahnog urbanog hotela koji savršeno odgovara karakteru našeg brenda. Uvjereni smo da će obilježiti lokalnu ugostiteljsku i hotelijersku ponudu i pružiti vrhunska iskustva putnicima koji u Zagreb dolaze iz cijelog svijeta”, izjavila je Dilek Sezer, viša direktorica razvoja – Accor Jugoistočna Europa.

Što možete očekivati?

Pullman Zagreb imat će 193 sobe i atraktivne sadržaje poput elegantnog restorana, modernog bara u predvorju, najsuvremenijih konferencijskih dvorana i wellness centra. Upečatljiva moderna zgrada s čeličnom i staklenom fasadom te prostranom terasom pružit će gostima impresivan doživljaj na visokoj razini.

Hotel je dio City Islanda, jedne od najznačajnijih investicija u Hrvatskoj, koja se proteže na 80.000 četvornih metara. Kada bude dovršen, u City Islandu će raditi više od 15.000 ljudi i obuhvaćat će 250.000 četvornih metara (od čega su više od polovice uredski prostori). Projekt će uskoro postati perspektivno poslovno središte ovog dijela Novog Zagreba.

“S obzirom na dosadašnju vrlo uspješnu suradnju s Accorom uvjereni smo u uspjeh Pullmana Zagreb. Ovo partnerstvo predstavlja sjajnu priliku za kombiniranje lokalne stručnosti s Accorovim međunarodnim standardima. Sigurni smo da će ovaj izniman hotel, smješten unutar ambicioznog projekta City Island, postaviti nova mjerila u hotelijerstvu i ugostiteljstvu u Hrvatskoj”, komentirao je Janko Vrgoč, partner u MPPD-u.


Pročitaj više: Nina Marić svjetskim iskustvom hotele pretvara u mjesta rezervirana mjesecima unaprijed


Atraktivna lokacija prepuna opcija

Pullman Zagreb smješten je u Buzinu, poslovnom središtu Novog Zagreba, u kojem su sjedišta hrvatskih tvrtki i regionalna središta međunarodnih korporacija. U blizini hotela dva su trgovačka centra te Veleposlanstvo Sjedinjenih Američkih Država. To lokaciju čini još atraktivnijom, a u širem susjedstvu su Zagrebački velesajam i Muzej suvremene umjetnosti.

Zbog izvrsne prometne povezanosti gosti mogu lako stići do centra i brojnih znamenitosti. Također, Zračna luka Zagreb, najveća u Hrvatskoj, udaljena je samo 12 minuta vožnje. Zbog toga se Pullman Zagreb čini kao idealna polazišna točka za istraživanje grada.

Foto: Accor

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Konferencija za poduzetnice Hvar

Poduzetnice, na Hvaru pričamo o važnim aspektima poslovanja i problemima turizma

Poduzetnice se svakodnevno susreću s morem briga. Žele li malo 'odmoriti' i uz društvo ambicioznih i uspješnih žena poput njih razgovarati...
- Advertisment -