Radionica najučinkovitije poslovne komunikacije za žene u biznisu

Komunikacija je najvažniji alat za uspješno poslovanje. Ovaj program namijenjen ženama u biznisu omogućit će vam da osvijestite vlastite, ali i principe vaših suradnika i djelatnika u komunikaciji i naučite verbalno upravljati poslovanjem.

Radionica komunikacije za žene u biznisu

Naučite najučinkovitije metode humanističke psihologije za uspostavljanje i vođenje procesa komunikacije, te steknite najvažnija znanja o ljudskom funkcioniranju u kontekstu prepoznavanja ljudskih stanja i načina percipiranja u svrhu precizne i korisne komunikacije u poslovnom svijetu.

Kroz radionicu polaznice dobivaju najvažnija znanja o pojmu komunikacije, upoznaju se s vrstama komuniciranja i njihovim učinkom u vlastitoj praksi. Upoznaju se s pojmom i značenjem dobrog odnosa u komunikaciji te metodama za uspostavljanje istog, zatim prepoznavanjem osnovnih principa komuniciranja kod drugih ljudi, te modelima govora za uspostavljanje najučinkovitije poslovne komunikacije s pojedincem i grupom.

Radionica sadrži teoretska znanja, ali i vježbe za učinkovito vođenje sastanaka te dijaloga, uz pomoć kojih polaznice dobivaju izvrstan alat za usmjeravanje poslovne komunikacije ka svom cilju.

Također, na radionici polaznice će dobiti znanja i metode uz pomoć kojih će dobiti uvid u percepciju svojih suradnika i djelatnika kojima upravljaju u svrhu boljeg razumijevanja i postizanja fleksibilnosti u postizanju ciljeva.

Vježbe koje se provode kroz radionicu, prilagođavaju se poslovanju kandidatkinje, tako da polaznice na radionici odmah uspostavljaju jednu vrstu rada na svojim tekućim projektima zbog korištenja njihovih aktualnih poslovnih tema za primjere vježbaonice.

Radionica je trenerskog karaktera, što znači da je orijentirana na rast i razvoj polaznica.

Cilj treninga

Cilj ovog treninga je povećanje učinkovitosti u komunikaciji s ciljem povećanja produktivnosti poslovanja, podizanje kvalitete sposobnosti upravljanja djelatnicima ili tima u kojem funkcioniraju, ali i promjene načina komuniciranja u  prodaji, promociji, kao i javnim nastupima.

Vrlo važan segment radionice nalazi se u stjecanju znanja za poticanje i motivaciju radne snage kojom eventualno upravljaju, na napredak te znanja za upravljanje djelatnicima usmjeravanjem ka cilju uz istovremeno izbjegavanje nesporazuma i rasipanja vremena.

Dobar dio radionice usmjeren je na neverbalnu komunikaciju kroz koju se spoznaje važnost neverbalne komunikacije i njen utjecaj na rezultate, s ciljem postizanja mogućnosti upravljanja neverbalnom komunikacijom.

Cilj ovog treninga također je omogućiti polaznicama povećanje razine svog utjecaja na druge zaposlenike, poslovne suradnike ili kupce, uvažavajući njihove osobnosti, razinu znanja i iskustva, ali vodeći računa o kontekstu situacije i postavljenim ciljevima.

Rezultati pohađanja radionice

Komunikacijske vještine stečene tijekom edukacije omogućit će polaznicama najbolji mogući uvid u percepciju svojih djelatnika i suradnika te mogućnost upravljanja svakom komunikacijom u željenom smjeru uz istovremeno postizanje zadovoljstva i dobrog osjećaja u komunikaciji kod svih sudionika. Omogućit će i podizanje kvalitete poslovanja, podizanja razine iskoristivih resursa svih sudionika u poslovanju i povećanja opće produktivnosti poslovanja, što u konačnici štedi vrijeme i donosi veći profit.

Radionicu vodi life i wingwave coach Melita Manojlović.

Radionica komunikacije će se održati 30. siječnja 2016. godine u Zagrebu, Zagrebačka avenija 104, i to od 11 do 17 sati s uključenom pauzom za ručak.

Cijena radionice je 500 kn, a Women in Adria članice imaju 30 posto popusta na cijenu radionice.

Prijaviti se možete na e-mail: [email protected], a detalje o radionici možete vidjeti na linku.

Foto: 123rf

 

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

1 KOMENTAR

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -