Kako radni stol pretvoriti u oazu inspiracije i motivacije?

Za radnim stolom provodimo jako puno vremena. Cijeli dan, a često i dobar dio večeri. Kako bi sebi i vama uljepšali radni dan dizajnirali smo uredske setove uz koje će vam radni dan biti pravi užitak.

Uredski setovi za inspirativan dan u uredu

Za početak odlučili smo se na tri boje: prozirno-zlatna, bijela i crvena. Svaki set sastoji se od četiri dijela: polica za papire, pretinac za sitnice, kutija za olovke i držač pisama.

Zlatni uredski set za ultimativni glamur

Zlatni uredski set bit će omiljen kod ljubiteljica glamura. U svijetlim uredima će eleganciju dovesti do maksimuma, a u tamnim će stvoriti predivan kontrast.

zlatni_uredski_set

zlatni_uredski_set

Bijeli uredski set za bezbroj kombinacija

Ljubiteljice bijele s bijelim uredskim setom svom uredu mogu pridodati bilo koju boju i pretvoriti ga u oazu za inspiraciju.

bijeli_uredski_set
bijeli_uredski_set

Crveni uredski set za osiguranu motivaciju

Crvena je naša WiA boja. Ako ste i vi energične, ambiciozne i vatrene i crvena vas motivira, onda je crveni uredski set stvoren za vas.

crveni_uredski_set
crveni_uredski_set

Cijena svakog uredskog seta je 350 kuna s pdv-om, naručiti ih možete u našem webshopu. Za prvih 100 sretnica koje već ovog ljeta žele svoj uredski set, osigurali smo besplatnu dostavu.

Kako mi u svoje projekte uključujemo i naše članice, u dizajnu setova sudjelovala je naša članica Katarina Ivanković Marić, a za styling ovih prekrasnih ureda zaslužna je  Maja Kauzlarić koja je proširila svoj asortiman usluga na uređenje ureda.

Maja predlaže da ured svakako nadopunite biljkama koje djeluju umirujuće i smanjuju razinu stresa. Ukoliko se ne možete brinuti o živoj biljci, preporuča nabavku umjetnog cvijeća koje je danas teško razlikovati od živog.

Foto: Andrea Kumar

Styling: Maja Kauzlarić

Stolice: Trika, Preradovićeva 34

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

2 KOMENTARI

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

plave vrećice

Godina dana ZG vrećica. Evo kako uštedjeti na ‘plavim vrećicama’

Već je godinu dana prošlo otkako je u Zagrebu na snagu stupilo obvezno odvajanje miješanog komunalnog otpada u ZG vrećice. Ovo...
- Advertisment -