Razveselite svoje nepce ukusnim i zdravim čipsom od jabuke!

“U našoj tvrtki Sana delikatese vjerujemo da je moguće uživati u grickalicama na jedinstven i zdrav način”, poručuje direktorica tvrtke Silvija Repić. Ova vijest jedna je u nizu pozitivnih priča koje prate ovo mlado poduzeće.

Šest novih zdravih grickalica

Iako je tek dvije i pol godine na tržištu, tvrtka Sana delikatese svoju uspješnu priču, nakon lansiranja Hummusa i Povrtnog mixa koji se prodaju na više stotina prodajnih mjesta diljem Hrvatske i Slovenije, nastavlja s ukusnim i zdravim grickalicama.

“Spojiti hrskavu jabuku i vrhunsku čokoladu za nas kao ljubitelje gastronomskih užitaka bilo je pravo otkriće – predstavljamo vam novih šest slatkih, a zdravih grickalica”, otkriva Silvija.

Uz pomoć posebne tehnologije sušenja koja čuva sve prirodne sastojke i vrhunsku kvalitetu Jonathan jabuka donose vam čips i štapiće fantastične hrskavosti i izvrsnog okusa. Iznimnu kvalitetu Čipsa od jabuke uronili su u vrhunsku belgijsku čokoladu za nenadmašan doživljaj.

Svaki ljubitelj čokolade pronaći će nešto za sebe: Čips od jabuke s mliječnom, bijelom ili tamnom čokoladom. Iznimna hrskavost štapića od jabuke poziva na uživanje i igru – grickalice za koje djeci ne trebaju ograničenja. Uronjeni u vrhunsku mliječnu čokoladu bogatog okusa, pogodni su za svaku priliku i odlični za druženje jer ih svi vole.

 

Proizvodi su bez glutena, a tri proizvoda imaju i veganski certifikat (Čips od jabuke Jonathan, Štapici od jabuke i Čips od jabuke s tamnom čokoladom). Ovi proizvodi predstavljaju novi način uživanja u grickalicama, a možete ih pronaći na prodajnim mjestima Plodina, Tommy-a, KTC-a, Studenca, Loni-e, Dione itd.

Više informacija dostupno je na www.sana-delikatese.hr.

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

p&g mamforce

Direktorica P&G-a: ‘Potencijal treba njegovati, a dobar kadar zadržati’

Svako radno okruženje ima svoje specifičnosti i svoje izazove. Male tvrtke, žensko poduzetništvo, velike kompanije, multinacionalne korporacije. Što je teže i...