(Re)brending: Status PRodukcija presvukla se u Couch Mediju

Redefiniranje stila i načina rada, kreiranje novog vizualnog identiteta, upoznavanje novih kanala komuniciranja samo su dio aktivnosti kojima će Couch Media sada imati argumente za traženje i kreiranje novih mogućnosti za kvalitetna komunikacijska rješenja i odnose s javnošću. Upravo iz tog razloga te postavljenih novih poslovnih ciljeva, pojavila se potreba za novim brendom i uslugom. Postojeće poslovanje i način rada trebali su osvježenje kako bi bili što relevantniji na konkurentnom tržištu. Također, novim agencijskim pristupom cilj im je dodatno učvrstiti profesionalno povjerenje nastalo u dugogodišnjem svakodnevnom radu i kontaktima s klijentima.

Povezano:

Novi agencijski brend Couch Media

Status PRodukcija odlučila se za rebrending i postala PR agencija COUCH Media. Cilj je bio osmisliti novi brend temeljen na dosadašnjem poslovanju tvrtke, no s novim agencijskim pristupom. Na taj način željeli su dodatno učvrstiti profesionalno povjerenje nastalo u dugogodišnjem svakodnevnom radu s klijentima. 

Proces nije bio nimalo lagan jer je trebalo osmisliti agencijski brend koji će odražavati pravu suštinu dosadašnjeg i budućeg poslovanja tvrtke. Jedan od osnovnih ciljeva je privući nove klijente i stvaranje zanimljivog brenda te poboljšati svoju online prisutnost. Osmislili su naziv agencije i novi vizualni identitet, izradili novu web stranicu, otvorili Facebook stranicu i Instagram profil i time započeli putovanje s novim brendom

“Imali smo jasan cilj koji želimo postići, a pri tom nam je bilo važno kakav ćemo dojam ostaviti na klijente jer, klijenti su nam u središtu poslovanja. U poslu krećemo od ljudi i osnovna misao vodilja bila je ljudska strana biznisa. U cijeli proces smo unijeli i dio sebe, iz čega se mogu pročitati i neke naše karakterne vrline, ali i mane. I to je u redu, jer to smo mi. Sami određujete što vas definira i kako se želite predstaviti drugima. U tome i leži sva čar. Znamo da naši klijenti vode lavovsku bitku na tržištu i zato želimo da Couch Media bude mjesto za njih, a mi ćemo im pomoći da svijetu pokažu svoje proizvode i usluge”, izjavila je vlasnica Couch Medije, Andrea Vrban Geržina.

Zašto su odlučili napraviti rebrending?

“Dugi niz godina bavimo se odnosima s javnošću i jasno nam je da je svako pojavljivanje u javnosti – priča i o nama samima. To je bio dovoljan razlog za promjene – odlučili smo se na agencijski pristup te agenciji udahnuti dušu i ponešto stila, biti u korak s digitalnim svijetom, samim time i pristupačniji te omogućiti svima da lakše dođu do nas putem društvenih mreža i nove web stranice couchmedia.online.”

Redefiniranje stila i načina rada, kreiranje novog vizualnog identiteta, upoznavanje novih kanala komuniciranja samo su dio aktivnosti kojima će sada imati argumente za traženje i kreiranje novih mogućnosti za kvalitetna komunikacijska rješenja i odnose s javnošću.

Zašto baš kauč?

Kako sami kažu: “Kada smo razmišljali o imenu, taj proces najdulje je trajao. Željeli smo da to bude nešto prepoznatljivo, šarmantno, svježe, a s druge strane profesionalno i moderno. Razmišljali smo i o emocijama koje će predstavljati novi brend, pa smo se najviše zadržali na povjerenju, profesionalnosti i ugodnoj komunikaciji. Željeli smo da naziv opisuje ono što sam brend je – prijateljski, ugodan (udoban ;), šarmantan te da, s druge strane, bude prijemčiv i prepoznatljiv. I da dobro zvuči. U jednom trenutku naziv COUCH Media nametnuo se sasvim prirodno. Mi smo fleksibilna agencija i sviđa nam se takav način poslovanja. Doslovno možemo raditi s kauča dok osmišljavamo učinkovita i originalna komunikacijska rješenja za naše klijente. Pomažemo im da pokažu svijetu što nude, a kauč je osjećaj doma, sigurnosti… Klijenti su nam u središtu poslovanja. To želimo pokazati. Stoga, novi brend COUCH Media sada savršeno odražava našu filozofiju: “Udobno se smjestite na naš kauč, a mi ćemo vas spojiti sa svijetom!”

COUCH Media pruža usluge marketinga odnosa s javnošću, odnosa s medijima, osobnih odnosa s javnošću, upravljanja društvenim mrežama i kreiranja sadržaja te organizacije glazbeno-scenskih programa i događaja. Specijalizirani su za područje kreativnih i kulturnih industrija, industriju zabave i osobni PR, a pružaju usluge i na HoReCa tržištu.

Ništa se nije promijenilo u njihovom odnosu prema klijentima. I dalje radi ista stručna i brižna ekipa s kojom stalni klijenti surađuju, a novi će je imati priliku upoznati.

Koja je vaša poruka budućim klijentima?

“Dođite u COUCH Mediju i udobno se smjestite na naš kauč. Mi vjerujemo u vas. Bezuvjetno ćemo vas staviti na prvo mjesto. Pronaći ćemo najefikasnije načine kako vas u najboljem svjetlu predstaviti javnosti. Pazit ćemo da se ne izgubite u svom tom komunikacijskom ludilu. Pomoći ćemo vam da krenete kada ni sami ne znate od kuda započeti. Razgovarat ćemo s novinarima umjesto vas. Brinut ćemo o vašim odnosima s ciljanim javnostima. Pisat ćemo vam kvalitetna i zanimljiva priopćenja za medije zbog kojih svi izgledamo dobro. Jer to je važno. Vaši smo partneri, ali i prijatelji. Dobro nam došli!

Foto: Kadar22

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -