(Re)brending: Status PRodukcija presvukla se u Couch Mediju

Redefiniranje stila i načina rada, kreiranje novog vizualnog identiteta, upoznavanje novih kanala komuniciranja samo su dio aktivnosti kojima će Couch Media sada imati argumente za traženje i kreiranje novih mogućnosti za kvalitetna komunikacijska rješenja i odnose s javnošću. Upravo iz tog razloga te postavljenih novih poslovnih ciljeva, pojavila se potreba za novim brendom i uslugom. Postojeće poslovanje i način rada trebali su osvježenje kako bi bili što relevantniji na konkurentnom tržištu. Također, novim agencijskim pristupom cilj im je dodatno učvrstiti profesionalno povjerenje nastalo u dugogodišnjem svakodnevnom radu i kontaktima s klijentima.

Povezano:

Novi agencijski brend Couch Media

Status PRodukcija odlučila se za rebrending i postala PR agencija COUCH Media. Cilj je bio osmisliti novi brend temeljen na dosadašnjem poslovanju tvrtke, no s novim agencijskim pristupom. Na taj način željeli su dodatno učvrstiti profesionalno povjerenje nastalo u dugogodišnjem svakodnevnom radu s klijentima. 

Proces nije bio nimalo lagan jer je trebalo osmisliti agencijski brend koji će odražavati pravu suštinu dosadašnjeg i budućeg poslovanja tvrtke. Jedan od osnovnih ciljeva je privući nove klijente i stvaranje zanimljivog brenda te poboljšati svoju online prisutnost. Osmislili su naziv agencije i novi vizualni identitet, izradili novu web stranicu, otvorili Facebook stranicu i Instagram profil i time započeli putovanje s novim brendom

“Imali smo jasan cilj koji želimo postići, a pri tom nam je bilo važno kakav ćemo dojam ostaviti na klijente jer, klijenti su nam u središtu poslovanja. U poslu krećemo od ljudi i osnovna misao vodilja bila je ljudska strana biznisa. U cijeli proces smo unijeli i dio sebe, iz čega se mogu pročitati i neke naše karakterne vrline, ali i mane. I to je u redu, jer to smo mi. Sami određujete što vas definira i kako se želite predstaviti drugima. U tome i leži sva čar. Znamo da naši klijenti vode lavovsku bitku na tržištu i zato želimo da Couch Media bude mjesto za njih, a mi ćemo im pomoći da svijetu pokažu svoje proizvode i usluge”, izjavila je vlasnica Couch Medije, Andrea Vrban Geržina.

Zašto su odlučili napraviti rebrending?

“Dugi niz godina bavimo se odnosima s javnošću i jasno nam je da je svako pojavljivanje u javnosti – priča i o nama samima. To je bio dovoljan razlog za promjene – odlučili smo se na agencijski pristup te agenciji udahnuti dušu i ponešto stila, biti u korak s digitalnim svijetom, samim time i pristupačniji te omogućiti svima da lakše dođu do nas putem društvenih mreža i nove web stranice couchmedia.online.”

Redefiniranje stila i načina rada, kreiranje novog vizualnog identiteta, upoznavanje novih kanala komuniciranja samo su dio aktivnosti kojima će sada imati argumente za traženje i kreiranje novih mogućnosti za kvalitetna komunikacijska rješenja i odnose s javnošću.

Zašto baš kauč?

Kako sami kažu: “Kada smo razmišljali o imenu, taj proces najdulje je trajao. Željeli smo da to bude nešto prepoznatljivo, šarmantno, svježe, a s druge strane profesionalno i moderno. Razmišljali smo i o emocijama koje će predstavljati novi brend, pa smo se najviše zadržali na povjerenju, profesionalnosti i ugodnoj komunikaciji. Željeli smo da naziv opisuje ono što sam brend je – prijateljski, ugodan (udoban ;), šarmantan te da, s druge strane, bude prijemčiv i prepoznatljiv. I da dobro zvuči. U jednom trenutku naziv COUCH Media nametnuo se sasvim prirodno. Mi smo fleksibilna agencija i sviđa nam se takav način poslovanja. Doslovno možemo raditi s kauča dok osmišljavamo učinkovita i originalna komunikacijska rješenja za naše klijente. Pomažemo im da pokažu svijetu što nude, a kauč je osjećaj doma, sigurnosti… Klijenti su nam u središtu poslovanja. To želimo pokazati. Stoga, novi brend COUCH Media sada savršeno odražava našu filozofiju: “Udobno se smjestite na naš kauč, a mi ćemo vas spojiti sa svijetom!”

COUCH Media pruža usluge marketinga odnosa s javnošću, odnosa s medijima, osobnih odnosa s javnošću, upravljanja društvenim mrežama i kreiranja sadržaja te organizacije glazbeno-scenskih programa i događaja. Specijalizirani su za područje kreativnih i kulturnih industrija, industriju zabave i osobni PR, a pružaju usluge i na HoReCa tržištu.

Ništa se nije promijenilo u njihovom odnosu prema klijentima. I dalje radi ista stručna i brižna ekipa s kojom stalni klijenti surađuju, a novi će je imati priliku upoznati.

Koja je vaša poruka budućim klijentima?

“Dođite u COUCH Mediju i udobno se smjestite na naš kauč. Mi vjerujemo u vas. Bezuvjetno ćemo vas staviti na prvo mjesto. Pronaći ćemo najefikasnije načine kako vas u najboljem svjetlu predstaviti javnosti. Pazit ćemo da se ne izgubite u svom tom komunikacijskom ludilu. Pomoći ćemo vam da krenete kada ni sami ne znate od kuda započeti. Razgovarat ćemo s novinarima umjesto vas. Brinut ćemo o vašim odnosima s ciljanim javnostima. Pisat ćemo vam kvalitetna i zanimljiva priopćenja za medije zbog kojih svi izgledamo dobro. Jer to je važno. Vaši smo partneri, ali i prijatelji. Dobro nam došli!

Foto: Kadar22

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Somersby cider

Dočekajte Božić uz Somersby!

Praznici nam ove godine trebaju više nego ikad, malo optimizma, dobrog osjećaja, neka sitnica samo za nas.. Somersby cider u tu...
- Advertisment -