Naša osnivačica Ivana Matić održala predavanje o našem inovativnom pristupu članicama i partnerima

U srijedu 11. siječnja 2023. godine u sklopu kolegija Poslovni marketing održano je gostujuće predavanje Ivane Matić. Riječ je o inicijativi nositeljice kolegija Sanje Varlaj, mag. oec., NLP Master practitioner & business coach koja ima bogato iskustvo i kao poslovna savjetnica.

Kako primijeniti Relationship marketing?

Ivana Matić osnivačica je mreže žena u biznisu Women in Adria, uspješna poslovna žena, majka troje djece i hrabra poduzetnica. Prije pokretanja vlastitog biznisa, iskustvo je stekla radeći 10 godina u međunarodnim revizorsko-konzultantskim kućama

Predavanje je bilo namijenjeno studentima 3. godine preddiplomskog studija Marketinga i komunikacija. Čuli smo i svjedočili kako u praksi izgleda kada se primjenjuje strategija Relationship marketinga, kako djeluje kupovni centar te zašto je važno imati dobre pregovaračke vještine. Ivana Matić podijelila je svoja iskustva o tome kako koristi glavne alate iz B2B marketinga te otkrila što je bilo ključno za privlačenje i zadržavanje poslovnih suradnika, partnera/sponzora i naravno članica mreže.

Ovakva predavanja pružaju priliku studentima PVZG-a da utvrde teoriju koju su odslušali tijekom semestra te da kroz prave poduzetničke priče i case-studije povežu teoriju i praksu u vlastitom (budućem) poslovnom životu.

Tekst je u potpunosti preuzet s Poslovnog veleučilišta Zagreb.

Foto: PVZG

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Baraćeve špilje

Baraćeve špilje – piknik, šetnja i uživanje nadomak Zagrebu

Tko kaže da je Lika samo zimska destinacija? Ovaj, industrijom neoskvrnut, dio Hrvatske zbog svoje netaknute prirode možda je najljepši upravo...
- Advertisment -