Ova dva restorana morate posjetiti ovog ljeta

Uvijek smo u potrazi za novim, neotkrivenim lokacijama s ukusnim, lokalnim delicijama. Tako smo i ove godine, uz stručno vodstvo event menadžerice Petre Labura, pronašli i odabrali dvije zanosne lokacije za naše ljetne partyje. Riječ je o pulskoj i sukošanskoj lokaciji, a otkrit ćemo vam tajne ovih morskih bisera.

Pulski biser na pjeni od mora

Smješten tik uz more, Restoran Bonaca u Puli bio je pravo otkriće za sve gošće našeg tamošenjeg izdanja Summer Minglea. Svoj je dom pronašao na stijeni, a njegova impresivna terasa odaje osjećaj kao da blagujete na pučini, dok povjetarac nosi miris mora i kapljice slane vode vam osvježavaju lice.

restorani uz more1

Osim svoje nezaboravne lokacije, Bonaca se ističe i menijem.

Misija je ovih ugostitelja dočarati okuse Istre, ali i tradiciju hrvatske gastronomije. S tim ciljem na umu, većinu namirnica dobavljaju kod lokalnih OPG-ova, smatrajući da je to najbolji način da gosti okuse izvorno domaće.

Riba koju pripremaju dolazi iz najboljih hrvatskih uzgajališta, čime garantiraju kvalitetu i podrijetlo namirnice.

Instagram will load in the frontend.

Pročitajte više: Pula je dobila svoj prvi ljetni party koji je lokacijom oduševio sve okupljene!


Kao da plutate na pučini

Terasa lokala Bar Beach Barbir ostavlja bez daha.

restorani uz more2

Ovaj je sukošanski restoran prava party destinacija, pa ne čudi da je izbor lokacije zadarskog Summer Minglea pao upravo na Barbir. Zidovi od stakla i velika terasa daju prostoru otvoreni feel i čine ga prigodnim za ljetna druženja.

Instagram will load in the frontend.

Kako navode i na vlastitim mrežnim stranicama, njihova je terasa posebno privlačna pri lijepom vremenu, a osim izgledom, sukošanski ugostitelji oduševit će vas i bogatim izborom pića te vrhunskom uslugom.


Pročitajte više: Sukošansko izdanje ljetnog partyja trajalo do dugo u noć


Iz njihove ponude valja izdvojiti brunch, a sva jela su dostojna gurmana, spremljena od lokalnih proizvoda. Namirnice dozrijele na dalmatinskom suncu, riba i meso iz lokalnog uzgoja… fantastično!

Večera na terasi restorana u suton biti će pravi doživljaj. Dobro poznati zadarski zalasci sunca neće razočarati, pa kad ono odlazi na počinak, obojat će nebo i more u roze nijanse.

Instagram will load in the frontend.

Opuštanje je zagarantirano, uz čašu hladnog pića i zvuk morskih valova, koji svojom silinom nose miris mora i ljeta.

Foto: Bar Beach Barbir/Bonaca privatna arhiva

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -