U Rijeci održan prvi Networking breakfast

Nakon što je u Rijeci u lipnju održana prva ovogodišnja konferencija o mogućnostima financiranja za poduzetnice, na red je došao i prvi Networking breakfast, u prekrasnom restoranu Molo Longo.

Sudionicama sam objasnila sve što radimo te koliko su nam važne poduzetnice lokalni partneri uz mnoge koje već imamo, dok je ispred Raiffeisen banke  ponudu za poduzetnice i naše članice  predstavio direktor regije Hrvoje Budak.

Hrvoje Budak, Raiffeisen banka

Glavno predavanje održala je naša dugogodišnja članica Marija Mažar, vlasnica agencije Alura za organizaciju evenata i odnose s medijima, na temu važnosti osobnog branda za poduzetnice.

“Budite dobar i trajan brend, a ne slučajan trend”

Marija je istaknula da smo mi danas ambasadori svojih biznisa i moramo isticati vrijednosti koje njegujemo i privatno i biti autentični.

Marija Mažar

“Društvene mreže odličan su alat promocije i stvaranja imidža no treba ih koristiti pametno, imajući na umu načela društvenosti, pozitivnog stava, dobrih namjera i kvalitetnoh povezivanja.

Izbjegnite klasične zamke i budite sami sebi najjači adut, poslovni svijet više se ne veže uz jake, nedostižne i moćne brendove već uz kreativne, sposobobne, proaktivne i profesionalne pojedince koji svoje brandove predstavljaju.”

Istaknula je da su Facebook, Instagram te ostale društvene mreže naša vizitka u 21.stoljeću koje je pravila poslovanja iz temelja promijenilo te je osobni branding postao ne samo poželjan već i nužan za profesionalnu i uspješnu karijeru u bilo kojoj djelatnosti.

Andrea Anić Dokmanović i Marija Mažar

Pri tome joj je kao odličan primjer autentičnosti poslužila naša članica Andrea Anić Dokmanović koja je slika i prilika svog branda odjeće Andy’s.

Na kraju službenog dijela Natalija Crnički je predstavila must-have aplikaciju Salonize, za uslužne djelatnosti.

Natalija Crnički

Networking se nastavio dugo izvan predviđenog vremena, slike su dostupne u galeriji.

Rijeka, vidimo se već početkom sljedeće godine opet!

Foto: Maja Stevanović

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više