Umjetnost svakodnevice – jedan sasvim poseban rokovnik

Likovna umjetnica Jelena Bračun predstavila je svoj projekt Art+journal u sklopu Zagreb Design Weeka 2022. U pitanju je zaista posebno dizajniran rokovnik koji će u vašu organizaciju unijeti dašak umjetnosti koji nam je svima toliko potreban.

rokovnik

Umjetnost dio svakodnevice

Može li umjetnost biti dio naše svakodnevice?

Na to pitanje svojim jedinstvenim rokovnikom pokušava odgovoriti umjetnica Jelena Bračun koja se nakon petnaest godina rada kao likovna urednica i voditeljica projekata hrabro otisnula u poduzetničke vode i pokrenula vlastiti projekt.

Art+journal je modularni rokovnik stvoren za sve one koji žele svoje vrijeme sustavno planirati, a istovremeno taj proces oplemeniti umjetnošću. Svaki Art+journal proizvod napravljen je ručno, u malim edicijama i ukrašen pretiscima originalnih umjetničkih djela.

Materijali za rokovnik su pažljivo birani kako bi svojim karakteristikama podigli svakodnevno planiranje na višu razinu kroz vizualni i taktilni doživljaj.

Ovaj je predivan rokovnik dostupan u više različitih varijanti, za pravilan izričaj svakoga komu je potreban.

rokovnik

Pročitajte više: Što je dnevnik zahvalnosti i zašto biste ga trebali voditi


Estetika i organizacija kao jedno

“Art+journal je nastao iz spoznaje da je za ispunjen život jednako važna ljepota i estetika, kao i izvrsna organizacija. Zašto ne bismo imali oboje? Umjetnost nas ispunjava, usrećuje i pomaže da nađemo fokus. To je moj recept!” – kaže Jelena Bračun.

Zelenilo malog, skrivenog dvorišta Grafičkog odsjeka Akademije likovne umjetnosti poslužilo je kao više nego savršeno okruženje za upoznavanje s ovim umjetničkim projektom, a posjetitelje je poezijom i pričom kroz predstavljanje vodila Nera Stipičević.

Svestrana kreativka – glumica, glazbenica i pjesnikinja, Nera Stipičević je svojim sudjelovanjem dala posebnu notu i naglasila duboku potrebu čovjeka za umjetnošću u svakodnevnom životu.

Art+journal se može vidjeti i nabaviti na Zagreb Design Weeku sve do nedjelje 11. rujna, a sve dodatne detalje o ovom zaista jedinstvenom rokovniku potražite na web stranici www.artplusjournal.com.

Fotografije: Zagreb Design Week i privatni arhiv

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

skijanje u Bosni i Hercegovini

Savršena zimska destinacija nam je u susjedstvu: ove zime odite na...

Ako ste u potrazi za uzbudljivim snježnim vikendom ili jednostavno tražite bijeg iz grada, ljepote bosanskohercegovačkih planina i skijanje u Bosni...
- Advertisment -