Rose lemonade: Piće koje stvara trendove

Ružičasta je nova crna – barem ako je suditi po pink drink trendu koji od 2018. dominira društvenim medijima. Ta estetski vrlo privlačna pića aromatiziraju se bobicama, repom i ostalim sastojcima koji im daju prirodne crvene i ružičaste nijanse. U vizualnu se komponentu ovog trenda uključila i ružičasta limunada, koja je ubrzo postala nezaobilazna sastavnica svakog trendy događaja.

Zašto baš ružičasta? Riječ je o atraktivnoj, privlačnoj boji koja evocira ljetne, svježe, voćne okuse kao i romantiku. Boja može utjecati na vašu percepciju hrane i pića, pa ne čudi da upravo vizualna izvedba igra do 80% završnog senzornog iskustva.

Rose lemonade izrazito popularan među ženama

Možda zvuči kao klišej, ali činjenica je da su ljudi vizualna bića, a žene su posebno privučene estetikom. Fentimansov Rose Lemonade došao je na velika vrata i oduševio u kombinaciji s ginom, kreirajući piće koje je nadišlo granice ljeta i postalo cijelogodišnji trend.

Povezano: 3 osvježavajuća koktela za kraj radnog dana

Riječ je o ružičastom gaziranom piću neodoljivog okusa i arome bazirane na ružama iz svjetski poznate Kazanlak doline iz Bugarske. Ružino ulje dobiva se branjem cvjetova samo dva tjedna u godini i dva sata prije izlaska sunca kako bi se dobilo što kvalitetnije ružino ulje za proizvodnju ovog pića i parfema u kozmetičkoj industriji. Kombinacija ekstrakta ružinog ulja i prirodnog soka od španjolskih limuna rezultirala je čistim i delikatnim balansom okusa, cvjetnom aromom i osvježavajućim karakterom.

Idealno piće za kućne partyje

Ako planirate okupljanje u vlastitom domu i želite vašim uzvanicima priuštiti (osim nezaboravne zabave) nezaboravne koktele, donosimo nekoliko ukusnih i efektnih pića koje možete pripremiti i sami.

Bloom Rose & Jasmine & Fentimans Rose Lemonade Tonic

Za ovo vam je piće potreban Bloom Rose & Jasmine (30ml), Fentimans Rose Lemonade od 125ml te ružine latice. U čašu sa ledom ulijte gin i Rose Lemonade. Promiješajte, a kao dekoraciju koristite ružine latice.

Vodka & Rose Lemonade

Potrebni sastojci za ovaj koktel su vodka (50ml), Fentimans Rose Lemonade, maline i korica limuna. U čašu s ledom dodajte 50ml vodke. Zatim dodajte Fentimans Rose limunadu i promiješajte. Ukrasite svježim malinama i limunom.

Foto: Fentimans, Instagram

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -