3 unikatna i ručno rađena poklona za svaku prigodu

Danas je teško nekome pokloniti nešto novo, originalno ili što već nema. Upravo zato posljednjih godina sve više ljudi bira hand made poklone. One koje vam mi preporučujemo su ujedno i hrvatski proizvod, a jednako oduševljavaju mlađe kao i starije. Svi se mogu personalizirati kako bi najbolje odgovarali osobi kojoj ih poklanjate ili bili prilagođeni vama samima.

Ručno rađeni zidni satovi

Odabrali ste željeni namještaj, no na zidu vam nedostaje neki detalj koji će podići cijeli dojam prostora. Zidni sat odličan je izbor. No, još bolji izbor biti će ako se odlučite za ručno rađeni primjerak. Kao i druge dekorativne stvari i vaš sat može biti napravljen upravo po vašoj želji. Primjerice može biti i personalizirani tako da se možete odlučiti za sliku vašeg djeteta ili cijele obitelji. Ako je netko ljubitelj točno određenih motiva, izradom prilagođenog sata dijeli dio svoje osobnosti.

Umjesto klasične, odaberite fotografiju po vašoj želji

Ukoliko niste ljubitelji klasičnih fotografija, postoji rješenje i za to. Po svom izboru možete dati napraviti sliku na kojoj će biti fotografiju ili pisati tekst po vašoj želji. Tako će vaš dom odisati raznim ručno rađenim detaljima koji će svakoj prostoriji dati dodatnu čar. Ovakve ideje idealne su za uređenje dječje sobe. Ako se spremate darivati novu mamu, svaka će biti oduševljena ovakvim ukrasima. Dječja soba pravo je mjesto za vesele citate i šarene boje.

Klasične albume za čuvanje slika zamijenite kutijama uspomena

Klasični foto albumi nisu više jedini izbor čuvanja fotografija. Isprobajte za sebe ili kao poklon za nekoga takozvanu kutiju uspomena. Radi se o personaliziranoj kutiji u kojoj, osim fotografija, možete čuvati stare ulaznice i druge sitnice koje nose uspomene. Primjerice, ako netko voli putovanja, kutija može biti ukrašena tim motivima i odgovarajućim natpisom, a osobi služiti za čuvanje ulaznica, karata, mapa grada i slično.

Sve WiA članice ostvaruju 10% popusta na cjelokupni asortiman Poklon Dobra ideja.

Foto: Poklon Dobra ideja

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

kim kardashian harvard

Želimo li našim kćerima uspjeh na način Kim Kardashian? Makar dogurale...

I vrapci na grani već znaju da je Kim Kardashian održala predavanje na Harvardskoj poslovnoj školi. Stoga smo zatražile mišljenje na...