Ruksak za posao – elegancija i praktičnost

Kad je u pitanju torba za posao, većina nas prvo pomisli na velike torbe koje se nose u ruci ili na ramenu. Elegantan ruksak za posao malo kome padnu na pamet. Modni je to dodatak koji mnogi doživljavaju kao sportski ili ležerni komad. No, već je godinama ponuda malih, elegantnih ruksaka i više nego široka, a njihova popularnost raste. Ako još uvijek mislite da ćete s ruksakom na poslu izgledati previše sportski, tu smo da vas razuvjerimo.

Ruksak za posao ne mora biti velik

Zabluda je da u torbe koje nosite na posao mora stati puno stvari. Naravno, ovisi to i o vrsti posla kojim se bavite, no u principu nema potrebe da nosite torbu tešku 5 kg. Otvorite torbu i zapitajte se koje stvari zaista koristite redovito.

ruksak za posao
Nine West

Ako imate veliku torbu, imate i veliko iskušenje da ga natrpate stvarima koje vam ne trebaju. No, imali ili nemali potrebu za teškim stvarima, ruksak je odličan izbor jer ga nosite na oba ramena, umjesto da preopterećujete jedno. U prijevodu, bolji je za vaše tijelo. Čvrsti ruksak dobar je izbor za one s težim stvarima, a pazite i da njegov stražnji dio ima dobru potporu.

ruksak za posao
Carpisa

Mali i jednostavni ruksaci nešto su što se odlično uklapa u poslovni i u ležerni stil. Dobra je ideja potražiti ruksak koji možete nositi u više prilika.

ruksak za posao
Mohito

Čvrsti, kožni ruksak elegantne crne boje bit će prikladan svakom radnom mjestu. S klasikom nikad ne možete pogriješiti.


Pročitajte više: Torbe od prirodnih materijala koje možete nositi na posao


Kao i uvijek – poigrajte se uzorcima

Svaka je torba ujedno i modni dodatak. Isto kao što biste se poigrali bojama i uzorcima na klasičnim torbama, napravite to i s ruksacima. Samo budite malo oprezniji kako ne biste izgledali previše ležerno.

ruksak za posao
Guess

Kombinacija crne i bordo je uvijek elegantna i stvarno prekrasna, a lijepo se uklapa u jesenske i zimske palete.

ruksak za posao
Mohito
ruksak za posao
Carpisa

Vrlo su popularni uzorci koji simboliziraju brend, no ako tako nešto nije vaš stil, bez brige. Ima mnogo načina na koji ruksak možete učiniti zanimljivim.


Pročitajte više: Torba ili ruksak – što ljeti žene više vole nositi?


Poigrajte se teksturama

Ruksak, kao i svaki drugi modni dodatak, postaje toliko zanimljiviji jednostavnom promjenom teksture. Ove su promjene jedva zamjetne, a tako su efektne i uvijek lijepe. Običan bijeli ruksak izgleda toliko elegantnije u lakiranoj, teksturiranoj varijanti, a uz zlatne dodatke postaje još elegantniji.

ruksak za posao
Guess
ruksak za posao
Cocinelle

Isto tako, jednostavan crni ruksak valovite teksture uklopit će se i u elegantnije prilike od posla. Ako odabirete mekani ruksak, pazite na raspored stvari u ruksaku. Uz leđa svakako stavite nešto čvršće, poput rokovnika, za potporu.

ruksak za posao
Cocinelle

Tekstura grube kože uvijek izgleda profinjeno, pomalo i retro. Uvijek je odličan izbor za nostalgičarke, kao i kaki boja.

Foto: Canva / Nine West / Carpisa / Guess / Mohito / Cocinelle

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Konferencija za poduzetnice Hvar

Poduzetnice, na Hvaru pričamo o važnim aspektima poslovanja i problemima turizma

Poduzetnice se svakodnevno susreću s morem briga. Žele li malo 'odmoriti' i uz društvo ambicioznih i uspješnih žena poput njih razgovarati...
- Advertisment -