Ruska burma kako ju vidi Prahir zlatarnica

Prahir zlatarnica predstavlja svoje suvremeno viđenje legendarnog prstena poznatog pod nazivom „Ruska burma“.

Ruska burma kako ju vidi Prahir zlatarnica

Uz klasične modele vjenčanog prstenja, Prahir zlatarnica donosi novi dizajn popularanog modela prstena, poznatog pod nazivom „Ruska burma“. Specifičnost „Ruske burme“ jest ta da se sastoji od tri jednaka prstena. Klasičan model do sada je bio jednostavnog dizajna, u tri boje zlata, a Prahir zlatarnica predstavlja i sasvim nov, glamurozan dizajn.

Uz stručnjake zlatarnice Prahir klijenti mogu sami osmisliti svoj vjenčani prsten. Kombiniranje žutog, bijelog ili crvenog zlata, sjajne, mat ili led mat obrade, sa cirkonima ili pak brilijantima, stvar je osobnog izbora.

Izdvajamo dva modela „Ruske burme“ iz kolekcije Prahir zlatarnice.

Jednostavan model u tri boje sjajnog zlata; crvena, bijela i žuta. Ova varijanta zbog svoje jednostavnosti preporuča se i za muškarca.

ruska_burma_1

Mat žuto zlato u kombinaciji sa bijelim sjajnim zlatom i cirkonima, nešto je smjelija kombinacija, zato svojom elegancijom ostavlja bez daha, i sasvim sigurno će biti primjećena.

Posjetite nas u poslovnicama u Ilici 43, Velikoj Gorici, Zagrebačka 57, te poslovnici Prahir Silver u Zagrebačkoj 56, gdje će vam ljubazno osoblje odgovoriti na sve upite. Informacije su dostupne i na internetskoj stranici www.prahir.com

Foto: Prahir

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Konferencija za poduzetnice Hvar

Poduzetnice, na Hvaru pričamo o važnim aspektima poslovanja i problemima turizma

Poduzetnice se svakodnevno susreću s morem briga. Žele li malo 'odmoriti' i uz društvo ambicioznih i uspješnih žena poput njih razgovarati...
- Advertisment -