Ryan Gosling oduševio svojim govorom na dodjeli Zlatnih globusa

Prilikom ovogodišnje dodjele nagrada Zlatnih globusa, mogli smo vidjeti zaista zanimljive govore. Mnogi dobitnici prestižnih nagrada u svom kratkom govoru nastoje spomenuti što više ljudi koje smatraju zaslužnim za svoj uspjeh, no glumac Ryan Gosling odlučio je svoj govor posvetiti jednoj osobi – svojoj partnerici Evi Mendes.

„Draga, hvala ti!“

Gosling je osvojio Zlatni globus za ulogu u filmu La La Land, a u svom je dirljivom govoru zahvalio Evi što je preuzela brigu o njihovoj kćeri, istodobno bila trudna i brinula se za bolesnog brata, dok je on snimao film u kojem glumi jazz glazbenika.

„Dok sam ja pjevao i plesao i svirao piano, i imao jedno od najboljih iskustava koje sam doživio na filmu, moja dama je odgajala našu kćer, bila trudna s našim drugim djetetom i pokušavala pomoći bratu da pobijedi rak. Da ona nije preuzela na sebe sve to kako bih ja ovo doživio, danas bi tu stajao netko drugi. I zato, draga, hvala ti”,

rekao je Ryan, a nagradu je posvetio upravo Evinom pokojnom bratu.

Ovaj par je u vezi šest godina i imaju dvoje djece – dvogodišnju Esmeraldu i 9-mjesečnu Amandu. Zanimljivo je kako se par nikad nije pojavljivao zajedno u javnosti, niti izravno govorio jedan o drugome. Iako ni ovaj put svojoj partnerici nije spomenuo ime, jasno je pokazao koliko mu je značila i koliko cijeni to što je žrtvovala svoju karijeru kako bi on mogao uspjeti u svojoj.

Žene često uzimaju na sebe brigu o djeci ili njegu starijih, uz svoje poslove. I samim time oslobađaju partnere da mogu više vremena provesti i posvetiti se poslu. Žene u prosjeku dnevno rade 3 do 6 sati neplaćeno, što je dvostruko više vremena nego što to muškarci rade. A osim brige o djeci, obavljaju i većinu kućanskih poslova i mnoge odustaju od svoje karijere.

Ipak, jedan je holivudski glumac odlučio javno priznati to i zahvaliti ženi na žrtvi zbog koje je uspio.

https://www.youtube.com/watch?v=V9KaXEjs5ss

Foto: YouTube Screenshot

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više