Odabrali smo najslađe Instagram fotke beba na poslu s mamama

Poslovni raspored danas zna biti jedva izdržljiv, a posebno ugrožena skupina su mlade mame (poduzetnice) kojima je potrebna fleksibilnost. One se snalaze kako znaju i umiju, a jedan od načina kako stižu sve obaviti je tako da svoju djecu sa sobom vode na posao. Evo nekoliko primjera!

Savjetnica za roditelje

Erin Phraner američka je video producentica koja radi za BuzzFeed. Prošloga lipnja postala je majka male Charlotte pa sada na svojem blogu, web stranici i Youtube kanalu dijeli savjete o tome kako biti roditelj. Teme uključuju zdrave recepte, proizvode, savjete o financijama, uređenju i vođenju doma, pa čak i o tome kako se našminkati ako ste zaposlena majka.

Na svom instagram profilu objavila je fotografiju s panela na kojoj je sudjelovala kao govornica, a na koju je došla sa zanimljivom pratnjom – svojom tada dvomjesečnom kćerkom. Ponosna mama ispričala je kako je Charlotte spavala kroz cijeli event, a s pratiteljicama je dala i praktičan savjet kod dojenja – svaka čast!

Vjerni pratitelj

Ona je ilustratorica, dizajnerica i vlasnica gift-shopa House of Floralie koji se ističe svojom posebno romantičnom estetikom. U ponudi se nalaze proizvodi poput svijeća, posuđa, kozmetike, hrane i pozivnica za vjenčanje.

Osim što je poduzetnica, KK Harris je i novopečena majka dječaka Ansona. Svoj mali biznis vodi uz njegovo konstantno prisutstvo i na toj je mogućnosti, kao i na podršci obitelji i svih oko sebe, posebno zahvalna.

View this post on Instagram

Remember when you wanted what you currently have? Despite the occasional setbacks in life, there are so many things for which I am thankful. Today, I am thankful for my #americandream to be an #entrepreneur and a #maker and a wonderful husband who supports that dream. I’m thankful for the opportunity to take Anson to work with me and raise him in the best learning environment that I could imagine, which is one dedicated to thoughtfulness. I am thankful for loving friends and an incredible family. I am thankful for the many hundreds of students I have taught over the years and those who keep in touch. I am thankful for all of the leaders who have hired and promoted me and spent time mentoring me. It’s a good feeling to know that it’s possible to achieve your dreams, but achieving those dreams is impossible without the support of others.

A post shared by KK Harris (@prettypastel) on

Beba pred publikom

Emma Sangster radi kao izvršna dopredsjednica u britanskom odjelu kozmetičkog earth-friendly brenda Arbonne koji se bazira na održivom pristupu te kvaliteti i sigurnosti. Ova odgovorna funkcija zahtijeva prilagodbu u važnim poslovnim situacijama, pa je tako ova inspirativna mlada majka jednom prilikom održala prezentaciju pred 200 ljudi s bebom u naručju – wow!

Ove žene dokaz su da se više ne trebate sramiti ili osjećati nelagodno ako postoji potreba da svoje dijete povedete sa sobom na radno mjesto. Štoviše, prigrlite ovu sve prihvaćeniju opciju!

Foto: Instagram, Pexels

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više