Salon ljepote Petra Kump

U službi ljepote djelujemo već 24 godine. Stalno stručno usavršavanje i nadogradnja znanja uz iskustvo omogućuje nam da napredujemo i nudimo visoki nivo stručne usluge, a vlasnica salona uz diplome majstora kozmetike i dipl. kineziologa, posjeduje i diplomu dermoestetičara, prva u Zagrebu.

Djelatnice salona također završavaju mnoga školovanja u kozmetici, te naše dugogodišnje iskustvo i naša stručnost garancija su kvalitete rada.

Za djelatnike salona PETRA KUMP nema lijepih i ružnih žena, postoje samo njegovane i nenjegovane žene. Nježne ruke iskusnih kozmetičarki  stručno će obraditi aknastu, masnu, suhu ili zrelu kožu, masažom odagnati umor s vašeg lica, opustiti napete mišiće lica, vrata i tijela, te Vam tako vratiti dobro raspoloženje.

Dugogodišnje iskustvo poučilo nas je da koncepciju rada u tretmanima lica i tijela planiramo kombinirajući prirodne preparate i tehnike, s tehnološkim dostignućima u kozmetici. To se posebno odnosi na kozmetičke aparate, bez kojih je danas rad u salonu nezamisliv. Uvođenje novih tehnika, aparativnih i ručnih tretmana svjetskih kozmetičkih kuća, osiguravaju kvalitetu usluge.

KONTAKTI:

01 2333 278
091 3035 989

Dragutina Rakovca 3
Zagreb (Kvaternikov trg)

http://www.petra-kump.com/hr/naslovna/

Sve Women in Adria članice ostvaruju 15% popusta na sve usluge salona, uz predočenje članske iskaznice.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime