Najljepše salonke za posao koje trenutno možete pronaći na sniženju

Siječanj je vrijeme za super popuste pa tako ni ova godina nije iznimka. Tražite salonke na sniženju? Trenutno se po niskim cijenama možete opskrbiti ovim cipelama koje ćete moći nositi na posao ili u nekim drugim prilikama koje zahtijevaju eleganciju.  Kožne crne, brušene u boji ili odvažne šarene – pronađite model za sebe i koračajte sa stilom!

Crna za klasičarke

Poslovne prilike često zahtijevaju ponešto višu petu pa je ulaganje u kvalitetne salonke must za svaku modernu ženu. Salonke nikad ne izlaze iz mode, već se svake godine prilagođavaju trendovima. Ipak, klasične crne obavezan su komad koji je mnogima omiljen izbor. Kombiniraju se uz baš sve i ostavljaju dojam profesionalnosti i bezvremenskog stila, a to i jest dojam kojemu težimo, zar ne?

salonke na sniženju
Mango

Kolorističko osvježenje

Koliko god nam trebalo crnih cipela, salonke u jarkoj boji dobrodošlo su osvježenje u prečesto tmurnim ormarima. Osim što će razvedriti sive zimske dane, bljesak odvažnosti uljepšat će nadolazeće proljetne dane. Crvena, ljubičasta ili žuta? Sasvim svejedno, bitan je stav!

salonke na sniženju
Högl

Krokodil ili zmija?

Uzorak krokodilske i zmijske kože ponovno se vratio na police najpopularnijih dućana. Modni dodaci poput torbica, remena ili cipela u ovom stilu odličan su izbor za sve koji žele svoj look dovesti na višu razinu. Možda nisu za sve, ali svakako podižu pomalo dosadne kombinacije koje nerijetko zahvaćaju poslovni svijet. Budite hrabre!

salonke na sniženju
Högl

Sve WiA članice ostvaruju 10 posto popusta u Högl dućanima.

Foto: Mango, Zara, Högl

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više