Samohrani otac savjetuje drugim očevima kako urediti kosu svojim kćerima

Philippe Morgese počeo je raditi frizure svojoj kćeri Emmi kako bi proveo što više vremena s njom, a danas podučava ostale tate kako oni mogu učiniti isto.

Ovaj samohrani otac shvatio je da će se kao jedini roditelj morati suočiti s izazovom uređenja frizure svojoj kćeri koja ima bujnu kosu. Priznaje kako na početku nije bilo lako, ali s godinama je naučio raditi i najluđe frizure koje sada prenosi i drugim očevima.

Najvažnije od svega je vrijeme provedeno s djetetom

Radeći frizure svojim kćerima očevi se mogu zabaviti i biti kreativni, a najvažnije od svega, biti uključeni u njihov život.

Njegovu priču podijelio je Upworthy, a video dosad ima više od sedam i pol milijuna pregleda, što znači da se njegova poruka čula masovno.

Morgese ima i svoju Facebook stranicu Daughter Hair Factory. Na ideju o održavanju tečajeva u kojima dijeli svoja iskustva došao je kad je počeo dobivati upite drugih očeva kako mogu napraviti slične frizure. Otvorio je besplatnu školu za sve očeve u koju dolaze sa svojim kćerima naučiti kako počešljati svoje djevojčice. Tečajevi za znatiželjne očeve se održavaju u Texasu, Pennsylvaniji, Kansasu te Indiani.

Osim toga, napravio je i priručnik kako bi pomogao očevima diljem svijeta koji ne mogu doći na tečajeve. Najvažnije od svega je da očevi i kćeri budu zajedno, da se druže.

Uređivanje kose nije teško, teško je odgajati djecu. No ipak, potrebno je puno prakse i vremena kako bi se napravila frizura. Međutim, u cijeloj toj avanturi nije važna kvaliteta frizure, već je najvažnije vrijeme provedeno s djetetom. I sam svakodnevno uči neke nove stvari jer kaže kako on nije profesionalac, već otac koji želi samo da njegova kćer bude sretna. Zbog toga je definitivno i jedan od najboljih očeva na svijetu.

Foto: YouTube Screenshot

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -