Samohrani otac savjetuje drugim očevima kako urediti kosu svojim kćerima

Philippe Morgese počeo je raditi frizure svojoj kćeri Emmi kako bi proveo što više vremena s njom, a danas podučava ostale tate kako oni mogu učiniti isto.

Ovaj samohrani otac shvatio je da će se kao jedini roditelj morati suočiti s izazovom uređenja frizure svojoj kćeri koja ima bujnu kosu. Priznaje kako na početku nije bilo lako, ali s godinama je naučio raditi i najluđe frizure koje sada prenosi i drugim očevima.

Najvažnije od svega je vrijeme provedeno s djetetom

Radeći frizure svojim kćerima očevi se mogu zabaviti i biti kreativni, a najvažnije od svega, biti uključeni u njihov život.

Njegovu priču podijelio je Upworthy, a video dosad ima više od sedam i pol milijuna pregleda, što znači da se njegova poruka čula masovno.

Morgese ima i svoju Facebook stranicu Daughter Hair Factory. Na ideju o održavanju tečajeva u kojima dijeli svoja iskustva došao je kad je počeo dobivati upite drugih očeva kako mogu napraviti slične frizure. Otvorio je besplatnu školu za sve očeve u koju dolaze sa svojim kćerima naučiti kako počešljati svoje djevojčice. Tečajevi za znatiželjne očeve se održavaju u Texasu, Pennsylvaniji, Kansasu te Indiani.

Osim toga, napravio je i priručnik kako bi pomogao očevima diljem svijeta koji ne mogu doći na tečajeve. Najvažnije od svega je da očevi i kćeri budu zajedno, da se druže.

Uređivanje kose nije teško, teško je odgajati djecu. No ipak, potrebno je puno prakse i vremena kako bi se napravila frizura. Međutim, u cijeloj toj avanturi nije važna kvaliteta frizure, već je najvažnije vrijeme provedeno s djetetom. I sam svakodnevno uči neke nove stvari jer kaže kako on nije profesionalac, već otac koji želi samo da njegova kćer bude sretna. Zbog toga je definitivno i jedan od najboljih očeva na svijetu.

Foto: YouTube Screenshot

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

mjere za srpanj

Objavljene su mjere za srpanj za mikropoduzetnike, uz neke izmjene!

Hrvatski zavod za zapošljavanje objavio je nove potpore za očuvanje radnih mjesta za mikropoduzetnike, odnosno gospodarske djelatnosti koje zapošljavaju do 10...