Samsung Galaxy Note 4 – phablet za zaposlene žene

Phableti, križanci između pametnih telefona i tableta, sve su češći odabir poslovnih ljudi. Ne samo da omogućavaju telefoniranje, već mogu i zamijeniti računalo na poslovnim sastancima ili prezentacijama.

Samsung Galaxy Note serija tableta već je dobro poznata javnosti, a u Zagrebu je premijerno prikazana četvrta inačica. Osim što izgleda elegantno i profinjeno te će se uklopiti u svaku žensku torbicu ili unutarnji džep sakoa, Galaxy Note 4 donosi i cijeli niz poboljšanja.

Dovoljno je baciti pogled na njegov 5,7-inčni zaslon koji koristi Super AMOLED tehnologiju kako bi se uživalo u čistoj slici živopisnih boja. Zbog poboljšanih kutova gledanja, sliku na ekranu moguće je normalno vidjeti i prilikom veoma jakog svjetla ili sunca.

Multitasking na ekranu

Da su žene majstorice u multitaskingu već je dobro poznata stvar, a ovaj uređaj prati upravo tu žensku vještinu. Tako je zahvaljujući značajki Multi Window moguće imati na ekranu istovremeno nekoliko prozora odnosno aplikacija. Za one žene koje trebaju istovremeno kontrolirati e-mail i raditi bilješke, ova će značajka biti nezamjenjiva.

samsung galaxy note 4 02

Samsung je posebnu pozornost posvetio i poboljšavanju kamere samog uređaja. Tako ona ima čak 16-megapiksela i optički stabilizator slike koji omogućava snimanje najboljih fotografija i videa čak i u vožnji ili ako vam se tresu ruke. Nisu zaboravili ni na prednju kameru koja s 3,7 megapiksela i mogućnošću proširenja kuta snimanja s 90 na 120 stupnjeva čini snimanje grupnih ‘selfieja’ još jednostavnije.

Za one koji su zabrinuti za sigurnost podataka, Galaxy Note 4 nudi poboljšani skener otiska prsta, kako biste samo vi imali pristup svom uređaju. Žene će posebno cijeniti prvi UV senzor na svijetu ugrađen u mobilni uređaj. Tome treba pridodati i cijeli niz ‘zdravih’ aplikacija koje su namijenjene bilježenju fizičke aktivnosti korisnika.

Pametna olovka za pisanje i crtanje

Žene koje imaju dugačke nokte često nespretno koriste pametne telefone jer im je problem tipkati po ekranu. Galaxy Note 4 to rješava S Pen olovkom koja savršeno simulira pisanje nalivperom po papiru. Uz to, opremljena je Air Command funkcijama što znači da ne morate ni taknuti ekran uređaja da biste nešto na njem napravili. Tome treba dodati i već poznate značajke poput Smart Select, Action Memo, Screen Write i Image Clip. Značajka S Note biti će korisna onim korisnicima koji sudjeluju na sastancima na kojima se bilješke rade na ploči ili papiru. Dovoljno je uslikati bilješke i one se u nekoliko trenutaka pretvaraju u digitalnu S Note bilješku koju je moguće mijenjati i dorađivati.

samsung galaxy note 4 01

Zaposlene žene koje su uvijek u pokretu često sa strahom promatraju razinu napunjenosti baterije. Galaxy Note 4 rješava problem prazne baterije s dvije nove mogućnosti. Ultra Power Saving Mode set je opcija koji će ugasiti sve nepotrebne mogućnosti i aplikacije i produljiti trajanje baterije kad vam je to najpotrebnije, dok će Fast Charging omogućiti izuzetno brzo punjenje baterije. Uz pomoć brzog punjena, baterija će se do 50 posto napuniti za samo pola sata, što je u trenucima kad nakon dugog radnog dana još trebate otići na neki društveni događaj izuzetno korisno.

Samsung Galaxy Note 4 dostupan je crnoj i bijeloj boji, a cijena mu je u slobodnoj prodaji 6349 kuna, dok kod mobilnih operatera može varirati.

Vip korisnici mogu ga kupiti u redovnoj ponudi u svim Vip centrima za 1099 kn u sklopu Bez granica XXL tarife.

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

UGP konferencija

UGP konferencija i ove godine okuplja stručnjake, vizionare i entuzijaste

Mjesto gdje se susreću inovacije, strateško razmišljanje, slave dosadašnji uspjesi i postavljaju temelji za budućnost hrvatskog poduzetništva. Sve ovo objedinila je...