Samsung Galaxy S6 i S6 edge u Vipnetovoj ponudi

Elegantnog dizajna i vrhunskih performansi, Samsung Galaxy S6 i S6 edge predstavljaju sam vrh smartphone ponude. Na predstavljanju u Vip centru Avenue Mall u Zagrebu u njihovu kvalitetu i mogućnosti uvjerio se popularni glumac Goran Bogdan.

Samsung Galaxy S6 i S6 edge definiraju budućnost mobilnih komunikacija

Uz jednostavnije i unaprijeđeno korisničko sučelje, izvrsne fotografske mogućnosti, opciju brzog punjenja i visoku razinu sigurnosti podataka, Samsung Galaxy S6 i S6 edge definiraju budućnost mobilnih komunikacija.

Elegantan dizajn uokviren je kvalitetnom izradom od metala i najotpornijeg stakla Corning Gorilla Glass 4 s prednje i stražnje strane. Quad HD Super AMOLED zaslon dijagonale 5,1 inča i gustoće piksela od 577ppi, uz poboljšanu vidljivost na otvorenom uz osvjetljeniji ekran, omogućava korisnicima uživanje u video sadržajima, bilo gdje i bilo kada. Dodatno, Galaxy S6 edge prvi je uređaj sa zakrivljenim ekranom s obje strane čime korisnicima pruža jedinstveno iskustvo gledanja.

Ultratanki Galaxy S6 i Galaxy S6 edge opremljeni su najnaprednijim 64-bitnim mobilnim procesorom izrađenim u 14-nanometarskoj tehnologiji, koji uz novi memorijski sustav te pojednostavljeno i unaprijeđeno TouchWiz korisničko sučelje osigurava snažnije performanse uz manju potrošnju energije, kao i jednostavnost korištenja i funkcionalnost uređaja.

Stražnja 16-megapikselna i prednja 5-megapikselna kamera dolaze s F1.9 objektivima i senzorima visoke rezolucije koji osiguravaju vrhunsku kvalitetu fotografija, čak i u mraku. Uz to, značajke poput Auto Real-time High Dynamic Range (HDR), Smart Optical Image Stabilization (OIS) i IR Detect White Balance omogućavaju napredno podešavanje osvjetljenja i besprijekorna fotografska rješenja. Uz novu funkciju Quick Launch korisnici jednostavnim dvostrukim pritiskom na tipku ispod zaslona mogu u vrlo kratkom roku pristupiti kameri s bilo kojeg ekrana.

Samsung_Galaxy_S6_1

Uređaji omogućavaju nevjerojatno brzo punjenje preko kabla, čak do 1,5 put brže u usporedbi sa svojim prethodnikom Samsung Galaxy S5, osiguravajući pri tome oko četiri sata korištenja nakon samo 10 minuta punjenja. Osim toga, s ugrađenom tehnologijom za bežično punjenje, Galaxy S6 i S6 edge kompatibilni su sa svakim bežičnim punjačem koji podržava standarde WPC i PMA.

Poboljšana mobilna sigurnosna platforma Samsung KNOX u realnom vremenu štiti od potencijalnih napada, a u slučaju gubitka uređaja značajka Find My Mobile štiti korisničke podatke zahvaljujući brojnim rješenjima koja se mogu aktivirati na daljinu, kao što je Reactivation lock. S poboljšanim senzorom otiska prsta, uređaji osiguravaju brzu potvrdu identiteta te zaštitu šifriranih podataka u sigurnoj memoriji.

Uređaje je moguće kupiti u svim Vip centrima. Uz tarifu Bez granica XXL+ Samsung Galaxy S6 dostupan je po cijeni od 1099 kuna jednokratno i 100 kn mjesečne otplate, a uz istu tarifu S6 edge iznosi 1699 kuna jednokratno i 100 kuna mjesečne otplate.

Foto: Vip

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

networking doručak o prodaji_

Uz savjete ovih stručnjaka nećete imati probleme u prodaji

Prodaja je ključni element u opstanku svake tvrtke. Ipak, često zadaje muke. Organizacija efikasnog prodajnog procesa malim se poduzetnicima čini kao...