Kako Samsung Z Fold2 poboljšava moj rad u pokretu?

Sve nam je postalo mobilno, na mobitelu možemo otvoriti i na brzinu odgovoriti na mail, otvoriti prezentacije, tablice, dokumente… sa Samsungom Z Fold2 5G to postaje puno jednostavnije i praktičnije.

Najuži pametni telefon koji stane u svaku torbicu

Samsung Galaxy Z Fold2 5G ima dva zaslona, početni i glavni. Kad je sklopljen, to je najuži telefon od mojih nekoliko zadnjih Samsung pametnih telefona, sigurno pola centimetra uži od zadnjeg S10+ uređaja. To znači da stane i u najmanju večernju torbicu i u svaki unutarnji džep velike torbe.

Ali, na tom zaslonu ja vidim sve što trebam vidjeti na brzinu: nove mailove, što ima novo na LinkedInu, Instagramu, Facebooku, propuštene pozive, vijesti…

Kad želim odgovoriti na mail, detaljnije pročitati nešto, samo ga otvorim i nastavim što sam htjela zahvaljujući Flex Mode i App Continuity funkcijama koje brišu granice između početnog i glavnog zaslona. Ovo je već treća generacija preklopnih Samsung pametnih telefona koji su sad dovedeni do savršenstva.

Vrhunska efikasnost izvan ureda

Kad sam izvan ureda obično sa sobom nosim mali laptop ako trebam nešto na brzinu napraviti, ili ako želim iskoristiti vrijeme između sastanaka. Od kad imam Z Fold2 5G, on mi više ne treba jer sve mogu napraviti na telefonu.

Partnerstvom s Googleom i Microsoftom, Samsung nam omogućava vrhunsku efikasnost kad smo izvan ureda. Mi u Women in Adria naše projekte vodimo preko Microsoft aplikacija, a uz Z Fold2 mogu otići korak dalje. Na desktopu ni ne brojim sve otvorene aplikacije i do sad je rad na telefonu bio dosta težak. Na početnom ekranu Z Fold2  mogu imati otvorene dvije aplikacije, a na glavnom tri.

Kako do pročitanih mailova na kraju dana?

Ako sam izvan ureda na mobitelu obično pročitam mailove i kratko odgovorim ako je moguće. Svaki mail koji zahtijeva malo više čekao je kasne večernje sate. Uz Z Fold2 5G bliže sam radu na desktopu nego na telefonu jer na jednom dijelu ekrana otvorim mail, a inbox je na drugom dijelu. Tipkovnica je podijeljena na lijevu i desnu stranu ekrana pa je tipkanje brže, a i puno je bolji pristup dokumentima na OneDriveu za prilaganje u mail.

Screenshot: Mail na glavnom ekranu

Radite istovremeno u više aplikacija

Ako prije sastanka trebam nešto promijeniti u prezentaciji u zadnji čas, Z Fold2 mi omogućava da na primjer otvorim Excel i kopiram tablicu u PowerPoint, a na aplikacijama mogu raditi vodoravno ili okomito

Screenshot: Okomiti pregled na glavnom ekranu

Screenshot: vodoravni pregled na glavnom ekranu

Pripremljeno u suradnji sa Samsungom.

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

žensko vodstvo u državnim institucijama

Kako žene vode u državnim institucijama? Doznajte od njih samih

U državnim institucijama žene nisu često na visokim pozicijama, ali kad jesu, ističu se svojim specifičnim voditeljskim vještinama. U čemu se...
- Advertisment -