Ana Gongola nova je članica uprave Sandoz Hrvatska!

Ana Gongola preuzela je mjesto članice uprave i vodstvo kompanije Sandoz Hrvatska u veljači ove godine. Zaposlena je u Sandozu od 2011. godine te na poziciju članice uprave dolazi s mjesta direktorice poslovnog područja lijekova na recept koju je obnašala proteklih 6 godina.


Pročitajte više: Sanja Šagud: Za uspješnu karijeru potreban je savršen omjer strasti i discipline!


Vodila uspješan tim u Sandoz Hrvatska

Na novu funkciju Gongola donosi više od 15 godina iskustva u farmaceutskoj industriji na rukovodećim pozicijama.

„Inovativni lijekovi donose svjetlost u svijet, a generička industrija ima moć donijeti ovo svjetlo svakom pojedincu“, rekla je Ana Gongola.

Svojim inovativnim načinom razmišljanja i strašću prema poslovnim izazovima Ana Gongola izgradila je i uspješno vodila tim Odjela lijekova na recept sa više od 50 zaposlenika koji je pod njezinim vodstvom neprestano rastao. Osim što vodi angažirani, vanjski fokusiran tim, Ana Gongola je iznimno posvećena razvoju talenata i osobnom rastu. Uz sve navedeno, Gongola je radila i na međunarodnim projektima za što je dobila brojna priznanja od strane struke i kolega.


Pročitajte više: Andrea Schleich: Od liječnice do članice uprave u osiguravajućoj kući


Ana Gongola je diplomirala dentalnu medicinu na Sveučilištu u Zagrebu i doktorirala komunikologiju na Sveučilištu u Osijeku.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -