Sanja Varlaj: “Kao menadžer sam uvijek pružala prilike i rado bila mentor mladim kolegicama”

U ožujku se slave žene. Njihova rezilijencija, upornost i ustrajnost, ljepota, uspjesi i postignuća. Uz to, mnoge druge kvalitete koje posjeduju. Poticanje žena da si budu potpora, potiču jedna drugu i u zajedništvu idu kroz život, smisao je Dana žena.

Trenuci za sebe

Naša je članica Sanja Varlaj dobila čast sjesti u make-up stolac Lane u Bipa Backstageu, čijoj se stručnoj ruci prepustila povodom Dana žena. Ova poslovna savjetnica i vlasnica SV Education & Consulting pokazala je time kako je nužno ponekad odvojiti vrijeme za sebe.

Lana Krstanović, vizažistica Bipe Backstagea, objasnila je kakav je look odlučila napraviti. “Kad je poslovni make-up u pitanju, treba se držati pravila manje je više. Zato smo na našoj Sanji koristili zemljane i neutralne tonove kako bismo naglasili njene plave oči a lice ostavili svježim i odmornim. Kao završni korak, pogled sam naglasila slojem maskare, a usne nude nijansom ruža koja je nepogrješiv izbor u svakoj prilici.”

Instagram will load in the frontend.

Pročitajte više: Vodeća vizažistica Bipa Backstagea objašnjava 4 najčešće greške pri šminkanju


Važnost ženskog prijateljstva i mentorstva

U trenucima izdvojenim za vlastiti užitak, Varlaj se osvrnula na važnost Dana žena. Naglasak je stavila na važnost ženskog prijateljstva i mentorstva, poslavši snažnu poruku.

“Svim ženama želim reći da budu iskrene prijateljice i podrška jedna drugoj svaki dan. Prijateljstvo je veliki blagoslov i na taj način osnažujemo jedna drugu. Kao menadžer sam uvijek pružala prilike i rado bila mentor mladim kolegicama i zato apeliram na sve drage žene da proslave svoj dan i da im takav bude svaki dan!”

Foto: Bipa

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -