Kako da vjenčanje ili neki drugi event odražava vašu osobnost i stil?

S dolaskom toplijeg vremena sva slavlja i događanja sele se na otvoreno. Bilo da govorimo o vjenčanjima ili privatnim partyjima, trendovi dekoriranja jako su bitni, ali vaš event, prije svega, trebao bi odražavati vašu osobnost i stil.

Paviljon za događaj na otvorenom

Danas je na tržištu dostupno mnogo opcija, sve vaše želje mogu se realizirati, a događaji na otvorenom iz više razloga postali su poželjni. Osim zbog zdravstvene situacije, sve više cijenimo doticaj s prirodom, ali i mogućnost da u svom vrtu ili na najdražem mjestu organiziramo predivan party.

Instagram will load in the frontend.

Kako bitan događaj učiniti „svojim“, pitali smo stručnjakinju Ivanu Škrlec, direktoricu Altere, tvrtke koja je vodeća u iznajmljivanju i prodaji paviljona te organizaciji evenata i vjenčanja na otvorenom.

 Sve više parova odabire vjenčanje na otvorenom

„Opet možemo sanjati velike zabave i prepune plesne podije. Zajedno s najmilijima možemo proslaviti sve ono što nam je uskraćeno proteklih godina. Zahvaljujući dostupnosti prekrasnih, mobilnih paviljona vaše slavlje može biti organizirano na otvorenim prostorima sa zadivljujućim planinskim pozadinama ili na omiljenoj plaži. Baš zbog toga nije teško shvatiti zašto sve više parova bira vjenčanja na otvorenom“, prepričava.

Luksuzan hotel ili paviljon?

Altera je opremu mobilnih paviljona dovela na tu razinu da je ponekad teško raznaznati je li riječ o paviljonu ili luksuznom hotelu. „Često nam dolaze s pitanjima je li nešto moguće, a mi na sve odgovaramo da jest“, objašnjava Škrlec.

Uspijevaju odraditi poslove i na zahtjevnim terenima jer uz dostupnu im mašineriju i opremu ništa nije problem. A i vole izazove! „Diktiramo trendove na našem tržištu i nudimo nezamislivo. Mojem timu nije poanta priče samo postaviti paviljon, nego što ćemo stvoriti na lokaciji, koje ćemo ideje klijenata realizirati na najbolji način“,

naglašava Ivana Škrlec koja najavljuje kao trend sezone interijere inspirirane putovanjima i omiljenim destinacijama, baš poput havanskog stila koji je nedavno predstavila sa svojim timom na Sajmu vjenčanja.

Kako do jedinstveno uređenog interijera?

Osim što možete odabrati vrstu stolaca, boju stolnjaka i cvijeća, dobar savjet za naglašavanje i oživljavanje vaše teme je korištenje specifičnih rekvizita u prostoru, dekoracija i natpisa. Budite kreativni s paletom boja koja je bitna za cjelokupan dojam. Napravite neočekivane i profinjene spojeve poput senf žute i tamno ružičaste te ljubičaste i bijele u kombinaciji s nijansama zelene. Uzmite inspiraciju iz dizajna interijera i modnih editorijala te stvorite luksuzni i profinjeni ambijent. Odaberite nekonvencionalnu rasvjetu, cvijeće i tekstil za maksimalan učinak, poput pampas trave i baršuna koji su već neko vrijeme ‘mast have’ u dekoriranju.

Stil eventa komplementaran ambijentu

Ako pak želite izbjeći nadmoćnu estetiku dizajna koja u konačnici može oduzeti ljepotu prirodnog ambijenta, stručnjaci iz Altere predlažu da svoj cjelokupni stil eventa ili vjenčanja učinite komplementarnim vašem okruženju.

“Koristite boje i teksture koje vidite na vašoj odabranoj lokaciji i to će dati sklad i intenzivnije iskustvo za vas i vaše goste. Također, prozirni stolci te ukrasni svijećnjaci od stakla izgledat će elegantno i nenametljivo”, zaključuje Ivana Škrlec.

Foto: Dino Ninković

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

strah od uspjeha

Postoji li strah od uspjeha?

Strah od neuspjeha svima je dobro poznat, ma čime se bavili i u kojem stadiju života bili. Strahujemo da nećemo proći...
- Advertisment -