Dizajnerica osmislila radni stol ispod kojeg možete odspavati

Nakon pauze za ručak rado biste “malo prilegli” na poslu, ali znate da se to ne bi svidjelo vašem šefu. Međutim, možda ne biste trebali odustati od takve ideje jer znanstveno je dokazano da kratko spavanje do 30 minuta djeluje efikasno na obnovu energije, povećava produktivnost, kognitivne funkcije, kreativnost, ali i smanjuje osjećaj umora.

Osim toga, san smanjuje razinu stresa i liječi. Stoga se ne bi bilo loše malo odmoriti kad vam se spava, kad vam to tijelo sugerira.

Radni stol za spavanje

I grčki su dizajneri iz tvrtke Studio NL predvođeni dizajnericom Athanasiom Leivaditou shvatili važnost sna za produktivnost na poslu, te su došli na ideju o radnom stolu i za spavanje. Ovaj savršeno osmišljen radni stol idealan je za one koji trebaju taj mali odmor na poslu ili pak rade prekovremeno.

radni_stol_za_spavanje2.

Leivaditou je dobila ideju da dizajnira višenamjenski komad namještaja koji bi pomogao ljudima da „napune baterije“ bez da izlaze iz svojih ureda, još za vrijeme studiranja kada je živjela u skučenom stanu u New Yorku. Kolege koji nisu živjeli blizu sveučilišta bi ponekad spajali stolice kako bi odspavali malo, što ju je isto motiviralo na ovaj dizajn.

Radni stol za spavanje izrađen je od lakiranog drva, metala i bijele kože, te je idealan i za manje urede, a i izgleda elegantno. Uz to, brzo se rasklapa i savršen je da „malo ubijete oko“. Dok jedan zaposlenik radi, drugi se može odmarati, a da ga pritom ne ometa. Bočne se stranice po potrebi mogu otvoriti, a za one malo hrabrije djelatnike u unutrašnjosti je montiran i televizor.

radni stol za spavanje

Stoga pokušajte nagovoriti vašeg šefa na ovaj odličan radni stol jer postoji zaista puno razloga za to.

Foto: Screenshot Studio NL

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više