Zagreb SEO Summit 2024.: Najveći SEO događaj godine po prvi put u Zagrebu

Zagreb će 20. i 21. lipnja postati svjetsko središte za sve digitalne profesionalce i zaljubljenike u digitalni marketing, a najviše za one koji se bave search engine optimizacijom! Zagreb SEO Summit po prvi se put održava u Zagrebu, a ugostit će neka od najvećih svjetskih imena iz SEO industrije koji će na ovom događaju po prvi put doći u Hrvatsku.

Sudionici će imati priliku sudjelovati na predavanjima i radionicama koje će voditi vodeći stručnjaci u području SEO-a, među kojima su i renomirana imena poput Lily Ray, Kyle Roofa i Nicka Jordana. Ova imena s brojnim drugima jamče da će Zagreb SEO Summit biti nezaobilazno odredište za sve koji žele otkriti najnovije trendove, strategije i alate za uspješno navigiranje u brzo mijenjajućem SEO svijetu.

Na Zagreb SEO summit stižu najbolji svjetski stručnjaci

Inicijativa za Zagreb SEO Summit dolazi od Tin Đudajeka i Krešimira Ćorlukića, osnivača Canonical SEO Agencije. Njihova predanost unapređenju SEO zajednice odrazilo se i kroz pokretanje Facebook grupe SEO Hrvatska, koja je postala središnje mjesto za edukaciju, umrežavanje i razmjenu znanja među SEO stručnjacima u regiji. Zagreb SEO Summit predstavlja vrhunac njihovog rada, pružajući platformu za globalnu interakciju i suradnju.

Zagreb SEO Summit 2024 je rezultat našeg dugogodišnjeg rada, ali i želje da Zagreb postane nezaobilazna destinacija za sve SEO entuzijaste”, izjavili su Tin Đudajek i Krešimir Ćorlukić.

“Naš cilj je okupiti najbolje svjetske stručnjake kako bismo podigli svijest o značaju SEO-a i potaknuli razvoj industrije u regiji”.

Dvojac se više godina bavi organizacijom SEO Meetova, a ovaj događaj najveći je događaj koji su dosad organizirali.


Pročitajte više: 5 SEO savjeta za male poduzetnike


Neponovljiva prilika za umrežavanje

Osim što će donijeti vrhunska predavanja i prominentne SEO stručnjake u Hrvatsku po prvi put, Zagreb SEO Summit također će pružiti neponovljivu priliku za umrežavanje i povezivanje s vrhunskim stručnjacima iz cijelog svijeta. Sudionici će moći razmjenjivati ideje, uspostavljati nova partnerstva i stvarati trajne veze s kolegama iz industrije.

Organizatori pozivaju sve SEO profesionalce da im se pridruže 20. i 21. lipnja u Mozaik centru u Zagrebu i da dodatno uveličaju ovo najveće okupljanje SEO profesionalaca u ovom dijelu Europe. Karte se do 15. svibnja mogu kupiti po early bird cijenama, a nakon ovog datuma prodaja se nastavlja po standardnim cijenama. Već prvog dana prodaje karte su se počele ubrzano kupovati tako da organizatori pozivaju da svoju ulaznicu osigurate na vrijeme.

Za više informacija i kupnju karata, posjetite službenu web stranicu: Zagreb SEO Summit 2024.

Za sve članice Women in Adria mreže pripremili smo poseban popust od 25% na sve karte, za KOD se javite na [email protected]

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

orka grupa

Povezali se Fisherija, the meat, Wine&Friends i Mesoprerada

Dobro poznata društva Bosnić, Fisherija, Slavonica i LU-MA Ekskluziv povezali su se u ORKA Grupu kako bi zajednički osnažili tržišnu poziciju...
- Advertisment -