Servis Jedem doma za nabavu namirnica i kuhanje pruža sve blagodati domaće kuhinje u vašem domu

Domaćice servisa Jedem doma nabavljaju kvalitetne namirnice na Dolcu i klijentima pokrivaju potrebu za kuhanim obrocima tijekom radnog tjedna, spašavaju ih kuhanja vikendom i pripremaju gozbe uoči dolaska gostiju.

Rijetko jedete doma? Više nemate ispriku za to!

Već nekoliko tjedana Dolcem kruže simpatične gospođe s torbama za kupnju s neobičnim natpisom – Jedem doma. Zvučno ime naziv je novog servisa za pomoć u kućanstvu, specijaliziranog za nabavu namirnica i pripremu obroka u domu klijenata.

Bezbroj je situacija u kojima se ljudi ne stignu baviti nabavom namirnica i pripremanjem obroka – preopterećenje poslom, brojne aktivnosti nakon škole i posla, samački život, prinova u obitelji, član obitelji zadužen za nabavu i kuhanje otputuje ili se razboli, stres uoči dolaska većeg broja gostiju.

Odsad u takvim napetim situacijama postoji spasonosno profesionalno rješenje – pouzdana kućna pomoćnica servisa Jedem doma, koja na vaša vrata dolazi s vrećicama punim najkvalitetnijeg voća, povrća, mesa i ribe, i u vašem domu priprema jela prema vašim željama i potrebama.

Korištenjem usluge Jedem doma radni dani dobivaju posve drugačiji tijek. Okupljanje u domu u predvečernjim satima više nije u znaku gladi i nervoze, nego zadovoljstva, jer vas na štednjaku ili u pećnici čeka svježe pripremljen obrok. U hladnjaku ćete naći drugo jelo namijenjeno konzumaciji sutradan, a neka jela bit će skladištena u zamrzivač za daljnju uporabu.

Sve to u lijepo dizajniranim staklenkama i s otisnutim uputama na koji način navedena jela doraditi ili dopuniti prilogom. I posljednje, ali ne najmanje važno – vaša će vas kuhinja nakon sve te akcije čekati blistavo čista.

Osim kuhanja tijekom radnog tjedna, nudi se usluga i za klijente koji ni dragocjeno vrijeme vikendom ne žele trošiti na nabavu namirnica i kuhanje, kao i za one koji očekuju važne goste.

U ponudi su i paketi Sretan rođendan – izbor slatkih i slanih zalogaja te domaćih torti, uz koje će mnogi proslave rođendana djece i odraslih rado vratiti u toplinu vlastitog doma.

Jedem_doma_1

Servis je osnovala Zagrepčanka Željka Maras, kojoj je nakon karijere u novinarstvu i marketingu ovo prvi samostalni poduzetnički projekt.

“Dosad su se usluge pomoći u kućanstvu na našem tržištu uglavnom odvijale u zoni sive ekonomije, uz prešutno odobravanje i jedno zažmireno oko svih uključenih sudionika. To ne mora i ne treba biti tako. Djelatnice servisa Jedem doma u radnom su odnosu sa svim pravima i obvezama koje iz njega proizlaze. Klijent za obavljeni posao dobiva račun i jamstvo kvalitete obavljenog posla, iza kojeg stoji registrirani poslovni subjekt.

Djelatnice servisa Jedem doma nisu profesionalne kuharice, to su odlične domaćice, vrsne kuharice-amaterke, čije se gozbe u njihovom krugu rodbine i prijatelja naširoko prepričavaju. One znaju prepoznati kvalitetnu namirnicu, spretne su i uredne u kuhinji, sjajno kuhaju, imaju ugodnu osobnost i pozitivan stav prema životu, pouzdane su i povjerljive osobe, a ulaže se i u njihovu kulinarsku edukaciju.

Čak i ako imate mogućnost svakodnevno jesti u restoranu ili naručivati hranu dostavom, gotovo nema čovjeka koji ne bi tijekom radnog tjedna htio jesti fino skuhanu domaću hranu u miru i toplini vlastitog doma. Hladna kuhinja u kojoj se ne kuha ugašeno je kućno ognjište. Zato domaćice servisa Jedem doma nisu tek puke kućne pomoćnice. One su dobre vile koje dom čine toplim i ugodnim mjestom”, zaključuje Željka Maras.

Sve Women in Adria članice imaju čak 20 posto popusta na usluge servisa Jedem doma.

Jedem_doma_2

Info i foto: servis Jedem doma

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

1 KOMENTAR

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više