Domaći servis za održavanje grobova ostvario sjajnu suradnju

Elizabeta Planinić ponovno oduševljava svojim emocionalnim, ali i veoma korisnim projektom “Čuvar sjećanja”. Naime, svim korisnicima ovoga servisa te članovima njihovih obitelji na području cijele Hrvatske, Posmrtna Pripomoć sada nudi upis u članstvo Udruge te ih oslobađa od plaćanja šest mjesečnih članarina i upisnine.

Pogodnosti za članove

Nova mogućnost dostupna je uz uvjet da tako upisani član nastavi redovito plaćati članarinu, a ova ponuda predstavlja financijsku uštedu od čak 264 kuna za temeljni pogrebni standard i 330 kuna za posebni pogrebni standard.

Osim ove pogodnosti, svaki korisnik servisa “Čuvar sjećanja” te članovi njihovih obitelji u trenutku smrtnog slučaja u obitelji imaju pravo na konkretne financijske pogodnosti prilikom organizacije pogreba u poslovnicama Posmrtne Pripomoći i to u slučajevima kada preminula osoba nije bila član Udruge. Ipak, navedena pogodnost odnosi se samo na pogrebe koji se organiziraju u Zagrebu.

Jedna od najvećih Udruga u Europi

Posmrtna Pripomoć i njeni djelatnici u potpunosti su posvećeni članovima kojima su na raspolaganju 24 sata dnevno 365 dana u godini. Oni pravovremeno, pouzdano i solidarno pomažu pojedincima i obiteljima u najtežim trenucima i to u skladu s najvišim moralnim i etičkim vrijednostima međuljudske i međugeneracijske solidarnosti.

Temeljne prednosti članstva u Posmrtnoj Pripomoći su pravo na pogrebni standard Udruge i kompletna organizacija pogreba na jednom mjestu, a Udruga organizira pogreb svoga člana neovisno o gradu ili mjestu gdje se dogodio smrtni slučaj, odnosno gdje će se obaviti ukop ili polaganje urne.

Danas Udruga ima više od 242 tisuće članova, razvijenu mrežu povjerenika za upis novih članova i upisna mjesta u svim većim gradovima Hrvatske. Zbog toga ne iznenađuje činjenica da se s obzirom na broj članova, kvalitetu svojih usluga i širinu asortimana pogrebne opreme Posmrtna Pripomoć ubraja među najveće udruge u Europi. Ona je dosad organizirala više od 160 tisuća pogreba, a nikada se dosad nije dogodilo da član Udruge nije realizirao svoje stečeno pravo na dostojan ispraćaj.

Postanite član Udruge i ostvarite posebne pogodnosti! Javite se na [email protected] ili nazovite na 091/6025 271

Kako biste ostvarili pravo na popust, navedite da ste korisnik servisa “Čuvar sjećanja”

Foto: privatna arhiva

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -