Sezonsko zapošljavanje muka je mnogih poslodavaca – naučite kako pristupiti selekciji i procesu

Bjesomučna selekcija po okolnim državama krenula je već u listopadu. Zavodi za zapošljavanje prepuni su zahtjeva hotelijera za terminima. Sezonsko zapošljavanje potaklo je pronalazak novih kanala i niša zaposlenika. Neka inovativna turistička agencija uskoro bi mogla ponuditi poslovnu turu za selekciju zaposlenika. Uspjeh zagarantiran.

Ispravan pristup pri sezonskom zapošljavanju

Hotelijeri su umorni od ovakvog načina selekcije. Umore svoje nosioce posla prije početka sezone. Kako se nositi sa jakom sezonalnošću pitanje je koje se vrti svima u glavi? Na sreću, postoje države koje su prolazile kroz iste ili slične situacije. Iskustva koja se mogu primijeniti kod nas.

U suradnji sa međunarodnim stručnjacima, Serve Consulting nudi odgovore na pitanja kako voditi sezonske zaposlenike i povećati prihode uz povećanje zadovoljstva korisnika. Osnažit će vaše nosioce posla (direktore hotela, voditelje restorana, barova, šefove recepcija, voditelje domaćinstva). Radosno će ući u sezonu i znati će kako se nositi sa izazovima koje pruža užitak rada u turizmu!

Konačan rezultat su zaposlenici koji se rado vraćaju u okružje koje potiče njihov razvoj. Investicija u zaposlenike je uvijek sigurna investicija!

Coaching za top učinak u ugostiteljstvu i hotelijerstvu

Saznajte ne samo teorijska saznanja već i praktične savjete: sezonsko zapošljavanje uključuje i vođenje tih zaposlenika, naučite kako to raditi najbolje te povećati prodaju uz veće zadovoljstvo gostiju.

Hotelijerstvo je suočeno s dilemom hoće li  prigrliti ili  prihvatiti izazov sezonalnosti. Mnogo je čimbenika koji utječu na ove strateške odluke i manageri sezonskih zaposlenika nalaze se na raskrižju kojim putem krenuti.

Stoga, koja je razlika u upravljanju ili vođenju sezonskih zaposlenika? Najbolje je poslužiti se slikovinim prikazom:

Cijena coachinga je 500 eura po osobi. Trajanje edukacije je 2 dana, a uključeni su domaći kao i internacionalni treneri. Minimalna grupa je 6 zaposlenika. Prijevoz i smještaj nisu uključeni. Serve consulting specijalizirani su za selekciju i odabir sezonskih kandidata u turizmu, ne samo sa područja Republike Hrvatske već i iz okružja.

Foto: burst.shopify

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

konferencija žene u znanosti medicini i farma biznisu

Dolazi konferencija “Žene u znanosti, medicini i farma biznisu” – Stare...

Iako u Hrvatskoj žene čine 49 posto zaposlenih u znanosti njihov udio na vodećim pozicijama je još uvijek zanemariv​. Farmaceutskoj industriji kronično nedostaje...
- Advertisment -