Mlada glumačka zvijezda iz slavne holivudske obitelji priznala da s ostatkom žena dijeli jedan dobro poznati strah

U videu za Variety, američki medij koji se bavi područjem zabave, glumica Dakota Johnson otkrila je da joj, unatoč „savršenom“ životu, poznatim roditeljima i zvjezdanom okruženju, osjećaj manje vrijednosti nije stran, potvrdivši tako teoriju da se s ovim problemom nosi sve više uspješnih žena.

„Ja sam prevara“

U poznatom serijalu „Actors on Actors“, u kojem glumci međusobno dijele karijerna iskustva i promoviraju svoje aktualne filmove, 29-ogodišnja Dakota se u razgovoru s glumcem Armiejem Hammerom osvrnula na izazove s kojima se susrela tijekom dosadašnje, mnogi bi rekli kratke, ali poprilično uspješne glumačke karijere.

Ova zvijezda, još uvijek najpoznatija po ulozi plahe Anastasije Steele iz filmova „50 nijansi“, priznala je kako je na pripremi snimanja filma „Rasprskavanje“ doživjela krizu u kojoj je glavnu ulogu preuzela nesigurnost.

„Došla sam do redatelja, rekla mu da ne zaslužujem tu ulogu i da ne mogu dovoljno dobro odraditi taj posao“, ispričala je.

Tada su je redatelj Luca Guadagnino i slavna glumica Tilda Swinton, koja je također bila dio filma, uvjerili da je na pravom mjestu, da može napraviti sve i da će joj u tome pomoći.

„Sreća je da sam naišla na ovakve ljude koji su mi postali kao obitelj. Cijeli život pričam protiv sebe i bojim se da će ljudi kad-tad saznati da sam prevara. S time se posebice muče umjetnici koji misle da ne zaslužuju ovu karijeru i život te da će se otkriti kako oni zapravo ne znaju glumiti. S time se susrećem i ja.”

Ipak, ovaj problem nije samo dio umjetničkog svijeta. Sindrom uljeza fenomen je koji se, iako ne zaobilazi ni muškarce, često javlja među uspješnim ženama, što je dokazala i ova mlada glumica. Značajan broj vrlo uspješnih žena vjeruje kako su „zavarale“ svoju okolinu i sasvim slučajno došle do postignuća koja im se pripisuju, a u njihovu sposobnost i vrijednost vjeruju svi osim – njih samih.

Iskreno priznanje ove holivudske zvijezde dokazuje kako ovaj problem očito pogađa sve, bez obzira na vanjski privid „savršenog“ života, uspjeha ili ispunjavanja trenutnih standarda ljepote i nešto je na što treba obratiti pozornost.

Foto: Screenshot Youtube

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

orka grupa

Povezali se Fisherija, the meat, Wine&Friends i Mesoprerada

Dobro poznata društva Bosnić, Fisherija, Slavonica i LU-MA Ekskluziv povezali su se u ORKA Grupu kako bi zajednički osnažili tržišnu poziciju...
- Advertisment -