Škola stranih jezika Smart promijeniti će vaš pogled na učenje stranih jezika

Škola stranih jezika Smart u sklopu svoje ponude nudi tečajeve stranih jezika za djecu i odrasle. Smart škola poznata je po Smart metodi i visokokvalificiranim profesorima koji su je razvili. U nastavi, profesori velik naglasak stavljaju na komunikaciju i interakciju s polaznicima kao i kvalitetu usvojenog gradiva već od početnih stupnjeva, a gramatika se usvaja promatranjem i zaključivanjem umjesto učenjem napamet.

Otvoreni upisi za djecu i odrasle

U 12 godina postojanja, kroz Smart školu je prošlo više od 6000 polaznika. Kako bi nadmašili očekivanja svojih polaznika, a time utjecali i na njihovo zadovoljstvo, Smart škola je razvila sustav kvalitete kroz koji prati i mjeri zadovoljstvo polaznika, a na temelju rezultata kontinuirano unapređuje svoje usluge.

škola stranih jezika za djecu i odrasle

Kvalitetom usluga, zadovoljstvom svojih polaznika i suradnjom s inozemnim partnerima Smart škola nastoji ojačati imidž te postati vodeća škola stranih jezika u zapadnom dijelu grada Zagreba.

Osim redovne nastave, Smart škola pruža mogućnost individualne nastave za sve one koji su spriječeni dolaziti na nastavu u redovnim terminima. Nastava se odvija online ili korištenjem Smart-to-go opcije koja nudi mogućnost dolaska profesora u Vaš dom ili tvrtku. Termini i intenzitet individualne nastave prilagođava se potrebama polaznika.

Smart škola svake godine nudi mogućnost upisa hit jezika semestra. Ovo proljeće je hit jezik talijanski pa svi ljubitelji talijanskog jezika tečaj mogu upisati po akcijskim cijenama, a očekuju ih brojne aktivnosti poput izleta i tematskih večeri.

škola stranih jezika za djecu i odrasle

Smart škola trenutno ima otvorene upise za djecu i odrasle do 12.02.2018. Stoga pozivamo sve zainteresirane za učenje engleskog, njemačkog ili nekog drugog stranog jezika da navrate u Smart školu!

Više informacija o upisima možete pronaći na njihovoj web stranici http://smart-jezici.hr/

Women in Adria članice ostvaruju poseban popust na učenje stranih jezika u školi stranih jezika Smart Grupa.

Autor: Smart Grupa

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

pitanja za kandidate

Ova dva “small talk” pitanja kandidatu na razgovoru za posao će...

O kandidatu puno toga možete doznati kroz ugodno čavrljanje, bez postavljanja direktnih pitanja. Ovakva pitanja za kandidate ne moraju biti postavljena...