Više se ne morate bojati da će vam djeca upasti u kadar prilikom Skype razgovora

O tome koliko smo oduševljene Microsoft Teams-om koji integrira sve Office 365 alate, već smo pisali, a sada stiže još jedna značajka koja će oduševiti sve one koji često vode video pozive. Radi se o bluru, odnosno zamagljenoj pozadini!

Bez iznenađenja, molim

Microsoft Teams omogućava strukturiranu komunikaciju na jednom mjestu, koja odnedavno uključuje i video pozive. Naime, Skype for business više ne postoji kao zasebna aplikacija već je integriran u Microsoft teams.

Ako ste imali priliku koristiti Skype u poslovne svrhe, znate da se za takve video razgovore pripremate, ne samo sadržajno, već i vizualno.

Bilo bi dobro da u pozadini nije neuredna soba ili grupa ljudi koja nema veze s vašim razgovorom. Takvo što bi se primjerice moglo dogoditi ako poziv obavljate u kafiću ili kod kuće, gdje postoji opasnost da u kadar nepozvano „ulete“ kućni ljubimci ili pak – djeca.

Zasigurno se sjećate primjera profesora Roberta Kellyja, koji je prilikom intervju s BBC-jem u vezi Sjeverne Koreje, prekinut dječjim „posjetom“. Iako smo se ovom primjeru svi dobro nasmijali, zasigurno ne bismo voljeli biti na njegovom mjestu! Iz tog razloga, Microsoft Teams uvodi novu opciju koja će riješiti ovakve probleme.

Zamagljena pozadina nova je značajka u ovom programu koja će izbaciti mogućnost ostavljanja neprofesionalnog dojma. Vrlo ju je lako uključiti, a to možete napraviti prije ili tijekom samog razgovora. Iako još uvijek nije dostupna baš na svim uređajima, ova opcija omogućit će vam stress-free razgovor pa ju svakako isprobajte!

 

Za aktivaciju Office 365 paketa Women in Adria članice se mogu obratiti Account managerici Almi Hasanović

Foto: Youtube Screenshot

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -