Otvoren premium smještaj u samom centru Rijeke koji će vam omogućiti boravak po svjetskim standardima

Rijeka je poznata je po multikulturalnosti i otvorenosti, a posljednjih godina postaje sve omiljenija destinacija koja sve češće iznenađuje svojim novitetima. Riječani se pripremaju i za iduću godinu kada upravo ovaj „Grad koji teče“ postaje Europska prijestolnica kulture. Oplemenjuju se sadržaji i stvaraju novi programi, a zanimljive inicijative dolaze sa svih strana. Sve se više poslova sklapa u Rijeci, a naša današnja preporuka ide upravo u tom smjeru!

Fuzija visoke estetike

Svoja vrata je nedavno otvorio Teatro Suite & Rooms, dizajnerski smještaj u samom centru Rijeke. U neposrednoj blizini HNK Ivana pl. Zajca, Teatro donosi vrhunsku razinu smještaja, ugode, luksuza i mira. Dizajnerski studio odlikuje fuzija visoke estetike i želje da svakom gostu omoguće boravak po svjetskim standardima.

Interijer je oplemenjen pastelnim bojama, raskošnim tkaninama, a rasvjeta doprinosi intimnom ugođaju. Kupaonice koje često predstavljaju najveći izazov u uređenju prostora, savršeno su integrirane i doprinose skladnom i vrlo elegantnom dojmu.

Prepoznatljivost kvalitete

Od odabira lokacije do svakog detalja u uređenju interijera, Teatro je u kratko vrijeme postao prepoznat od strane gostiju iz svih krajeva Lijepe naše, ali i šire, koji u Rijeku dolaze privatnim ili poslovnim povodom.

„Svjesni smo da je kvaliteta življenja u ovom dijelu Europe dragocjena, kvalitetna i radi spoja prirodnih bogatstva i kulturne baštine – luksuzna. U nama se stvorila želja da bogatstvo kojem svakodnevno svjedočimo otkrijemo našim gostima i turistima”, kažu iz Teatra.

smještaj u rijeci

Dan u Rijeci započnite buđenjem s najljepšim pogledom. Kvaliteta boravka preduvjet je odmora i dobre razine energije potrebne da se realiziraju poslovni planovi, stoga je Teatro idealan izbor!

Sve WiA članice ostvaruju 10% popusta na smještaj u Teatru

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

platforma za kreativce

Senita Slipac: Živjela u SAD-u, Palestini, Afganistanu… a sad stvara svoju...

Senita Slipac svoju američku adresu na godinu dana odlučila je zamijeniti bosanskohercegovačkom. Bilo je to 2012., a danas – desetljeće kasnije...