Otvoren premium smještaj u samom centru Rijeke koji će vam omogućiti boravak po svjetskim standardima

Rijeka je poznata je po multikulturalnosti i otvorenosti, a posljednjih godina postaje sve omiljenija destinacija koja sve češće iznenađuje svojim novitetima. Riječani se pripremaju i za iduću godinu kada upravo ovaj „Grad koji teče“ postaje Europska prijestolnica kulture. Oplemenjuju se sadržaji i stvaraju novi programi, a zanimljive inicijative dolaze sa svih strana. Sve se više poslova sklapa u Rijeci, a naša današnja preporuka ide upravo u tom smjeru!

Fuzija visoke estetike

Svoja vrata je nedavno otvorio Teatro Suite & Rooms, dizajnerski smještaj u samom centru Rijeke. U neposrednoj blizini HNK Ivana pl. Zajca, Teatro donosi vrhunsku razinu smještaja, ugode, luksuza i mira. Dizajnerski studio odlikuje fuzija visoke estetike i želje da svakom gostu omoguće boravak po svjetskim standardima.

Interijer je oplemenjen pastelnim bojama, raskošnim tkaninama, a rasvjeta doprinosi intimnom ugođaju. Kupaonice koje često predstavljaju najveći izazov u uređenju prostora, savršeno su integrirane i doprinose skladnom i vrlo elegantnom dojmu.

Prepoznatljivost kvalitete

Od odabira lokacije do svakog detalja u uređenju interijera, Teatro je u kratko vrijeme postao prepoznat od strane gostiju iz svih krajeva Lijepe naše, ali i šire, koji u Rijeku dolaze privatnim ili poslovnim povodom.

„Svjesni smo da je kvaliteta življenja u ovom dijelu Europe dragocjena, kvalitetna i radi spoja prirodnih bogatstva i kulturne baštine – luksuzna. U nama se stvorila želja da bogatstvo kojem svakodnevno svjedočimo otkrijemo našim gostima i turistima”, kažu iz Teatra.

smještaj u rijeci

Dan u Rijeci započnite buđenjem s najljepšim pogledom. Kvaliteta boravka preduvjet je odmora i dobre razine energije potrebne da se realiziraju poslovni planovi, stoga je Teatro idealan izbor!

Sve WiA članice ostvaruju 10% popusta na smještaj u Teatru

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

udruga GLAS PODUZETNIKA

Inicijativa GLAS PODUZETNIKA postaje udruga?

Inicijativa GLAS PODUZETNIKA nastavit će sa svojim dijelovanjem nakon što su se uspješno izborili za nove gospodarske mjere. Prema anketi u...