Snaga dobre poruke je snaga dobre komunikacije

U ovo blagdansko doba puni smo dobrih osjećaja, želja i poruka.

Kako želimo svojim najbližima sve najbolje, tako ne zaboravimo i naše poslovne partnere.

Božić i Nova godina idealno su vrijeme da se zahvalimo našim poslovnim partnerima na suradnji, ukazanom povjerenju i da im poželimo puno uspjeha u radu.

Upravo je u snazi dobrih poruka tajna dobre komunikacije! Reći poslovnim partnerima da nam je stalo, da smo zahvalni, da želimo zajedničke uspjehe dijeliti  u predstojećim godinama.

Na taj način stvaramo povjerenje. Njegujemo poslovni odnos i dižemo ga na novu razinu podrške i razumijevanja.

Naše čestitke mogu biti poslane poštom, emailom, ili ako si damo još malo truda, možemo snimiti neku zgodnu video čestitiku.

Ukoliko niste vješti u dizajnu danas su nam na raspolaganju mnogi besplatni predlošci za čestitke, na koje možemo samo implementirati našu pismenu poruku. Ova potraga  iziskuje samo malo našeg vremena i malo naše kreativnosti.

 Dobru poslovnu komunikaciju možemo njegovati tijekom cijele godine, slanjem prigodnih newsletter-a putem kojih možemo obavijestiti poslovne partnere o našim planovima, akcijama. Na profesionalan i simpatičan način prenosimo poruke dobre volje i dobrih poslovnih odnosa.

Ako se prisjetimo teorije da treptaj leptirovih krila na jednom kraju svijeta može uzrokovati reakciju na drugoj strani, zašto ne bismo vjerovali da i naša Božićna ili novogodišnja čestitika može izazvati pozitivnu reakciju kod naših klijenata, poslovnih partnera. Na taj način gradimo čvrsti most za neke nove zajedničke uspjehe.

Zato ove blagdane svoje čestitke i dobre poruke pošaljimo sa pažnjom, stilom i zahvalnošću i tako njegujmo naše poslovne odnose.

Radostan i mirom ispunjen Božić i Novu godinu

punu optimizma i veselja,

želi vam vaša surferica

 iz Mora ideja!

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -