Sonja Popović na čelu SAP-a

Sonja Popović je imenovana novom direktoricom SAP-a Hrvatska.

U intervjuu za Poslovni.hr navodi kako joj je cilj  nastaviti s razvojem lokalne strategije pri čemu su najaktualnija inovativna SAP rješenja za optimizaciju IT troškova te suradnja s partnerima.

Sonja Popović karijeru je započela u Krašu gdje je provela 5 godina kao članica IT projektnog tima. Nakon toga prelazi u Opus gdje nakon nekoliko godina 1998. postaje direktorica tvrtke. Karijeru dalje usavršava u Combisu te potom u Oracle gdje je posljednje dvije godine radila na poziciji account managera za aplikacije za područje Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Diplomirala je 1987. godine na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. U razdoblju od 1990. do 1992. pohađala je i uspješno završila poslijediplomski studij na Fakultetu organizacije i informatike u Varaždinu,  2008. upisuje i MBA na zagrebačkom Ekonomskom fakultetu.

“Iznimno sam sretna što mi se pružila prilika upravljati poslovanjem vodećeg ponuđača softvera, tvrtke SAP. Svoju ulogu počinjem s timom i partnerskom mrežom koja je uhodana i kontinuirano donosi odlične rezultate. Moj prethodnik Igor Dropulić osigurao je odlične temelje na koje ću se truditi nadograđivati nove projekte i uvoditi inovativna rješenja i strategije.

Ubrzano ćemo pratiti svjetske trendove, a ulazak Hrvatske u EU kao punopravne članice dodatni je izazov kako bi pokazali da je naše gospodarstvo spremno na oporavak i izazove koje joj predstoje. Veselim se radu u svom novom okruženju”  izjavila je prilikom predstavljanja.

 

Foto: SAP

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

1 KOMENTAR

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više