Spring za borbu protiv kilograma nakon 40. godine života

Kroz svoj životni put svaka se žena susretne s mnogim, potpuno različitim životnim razdobljima obilježenima mnogobrojnim usponima i padovima. Djetinjstvo, adolescencija, prve ljubavi, karijera, majčinstvo…

No, niti jedno životno razdoblje ne utječe toliko na našu spoznaju o starenju i prolaznosti života kao razdoblje nakon 40. godine života. Opadanjem proizvodnje ženskih hormona kao posljedice starenja, dolazi do velikih i uglavnom neželjenih promjena u tijelu žene. Naglo nakupljanje kilograma, gubitak sjaja, čvrstoće i volumena kože i kose, bore, smanjenje libida, stalni umor… sve ove promjene izuzetno utječu na rast općeg ezadovoljstva žene, i vlastitim tijelom, ali često i životom u cjelini.

Spring za žene nakon 40-te godine života

Naime, tijelo žene se već nakon 40. godine, a posebno u razdoblju tijekom i nakon menopauze, suočava s brojnim promjenama koje su posljedice uglavnom hormonalnih čimbenika, ali često i utjecaja okoline. Jedna od posljedica je i usporavanje bazalnog metabolizma (minimalne količine energije (kalorija) koja je potrebna za održavanje osnovnih životnih procesa odrasle osobe u mirovanju u jednom danu), zbog čega se smanjuju i energetske potrebe organizma.

Krajnje posljedice svih tih čimbenika zajedno s nezdravim načinom života dovode do prevelikog povećanja tjelesne mase, a u konačnici i do debljine.

Spring

Kako spriječiti nakupljanje kilograma nakon 40-te?

Kako bi očuvale vitku liniju, ljepotu tijela i zdravlje, najbolje rješenje za žene nakon 40-te krije se u inovativnim dodacima prehrani baziranim na prirodnim sastojcima s dokazano učinkovitim djelovanjem.

Ekstrakt zelene kave, L-karnitin kao sastavni dio metabolizma te CLA ili konjugirana linolna kiselina kao neophodana prirodna masna kiselina za razgradnju masnoća, na temelju znanstvenih istraživanja dokazano djeluju na smanjenje tjelesne težine kroz razgradnju masnoća, smanjenje apetita i ubrzavanje rada metabolizma.

Kome je namijenjen Spring?

Spring je osmišljen za sve aktivne žene nakon 40. godine života koje žele sačuvati svoju ljepotu i mladenački duh. Spring potiče na bavljenje sobom, svojim tijelom i duhom te nas potiče na zdravi optimizam i pozitivne osjećaje u godinama koje dolaze. Spring čine novi, inovativni dodatci prehrani za aktivne žene iznad 40. godine. Spring CLA te Spring green coffe & L-carnitine predstavljaju najbolju kombinaciju proizvoda za smanjenje tjelesne težine i topljenje masnoća.

SPRING green coffe zrcalno

Kako djeluje Spring?

Green coffe tj. ekstrakt zelene kave te L-karnitin djeluju u 2 faze – u prvoj fazi na pravilan rad metabolizma i smanjenje apetita, a u drugoj na sagorijevanje masnoća. Dodane su i sjemenke lana koje povoljno utječu na rad probavnog sustava te kardiovaskularni sustav zbog visoke koncentracije omega 3 masnih kiselina. Biotin (ili vitamin H, od njem. Haut = koža), pomaže kod otpuštanja energije u metabolizmu te u očuvanju zdravlja i ljepote kose, kože i sluznice, dok element krom pridonosi održavanju normalne razine glukoze u krvi i snižava razinu kolesterola.

Zašto je Spring poseban?

Spring green cofee & L-carnitine sadrži sastojke koji:
– su posebno prilagođeni ženama nakon 40. godine,
– djeluju na više razina prekomjerne tjelesne težine,
– dokazano djeluju na rad metabolizma i uravnoteženje tjelesne težine,
– tope masne stanice i smanjuju apetit,
– smanjuju umor i iscrpljenost te potiču regeneraciju nakon tjelesnih napora,
– pozitivno utječu na pravilan rad probave kao jednog od ključnih elemenata pravilnog funkcioniranja organizma.

Par zanimljivosti o zelenoj kavi

Zelena kava djeluje i kao sredstvo za mršavljenje i detoksikaciju tijela, ali i kao antioksidant u borbi protiv starenja. Nepržena zrna zelene kave (lat. Coffea canephora) sadrže visok udio klorogenske kiseline koja potiče sagorjevanje uskladištenih masnoća u tijelu, limitira apsorpciju glukoze u tankom crijevu i uravnotežuje rad metabolizma. Zanimljivo je da se prilikom procesa prženja kave, većina ovog aktivnog sastojka uništi.

Zelena kava djeluje i na hormon leptin, odgovoran za apetit, te smanjuje apetit i želju za hranom. Zelena kava kao snažan antioksidans usporava proces starenja. Ona razgrađuje štetne slobodne radikale u tijelu koji uzrokuju oštećenja stanica i nastanak raka. Sadržaj antioksidansa u zelenoj kavi višestruko je veći od sadržaja u zelenom čaju ili sjemenkama grožđa.

Čudesni L-karnitin

L-karnitin pospješuje sagorjevanje masnoća i poboljšava iskoristivost energije i izdržljivost, a ujedno pospješuje regeneraciju mišića nakon tjelesne aktivnosti. L-karnitin je odgovoran za prijenos masnih kiselina
preko mitohondrijske membrane u unutrašnjost mitohondrija (tzv. staničnih baterija), čime omogućava sagorjevanje masnoća u procesu nastanka energije. Važno je napomenuti kako je uz uzimanje L-karnitina neophodna
tjelovježba jer L-karnitin može danima „čekati“ na mitohondrijima, ali ako nema sile koja će pokrenuti masti s bokova, trbuha i ostalih mjesta, one se neće iskorištavati.

Uskoro!
Spring dodaci prehrani dostupni su u ljekarnama.

Preporučena maloprodajna cijena:
129,12 kn

Tri najbrže čitateljice koje  odgovore na pitanje koji su sastojci Springa dobivaju ga na poklon!

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

4 KOMENTARI

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više