Stiže Girlboss, nova serija o životu jedne poduzetnice

Ovog proljeća na Netflixu moći ćete pogledati novu humorističnu seriju Girlboss o životu jedne poduzetnice, koja je nastala prema istoimenoj knjizi Sophie Amoruso. Prvi nastavak biti će prikazan u petak 21. travnja.

Serija inspirirana autobiografijom poduzetnice Amoruso

Sophia Amoruso je osnivačica branda Nasty Gala, koja je kao i mnoge druge poduzetnice u biznis ušla bez prebijenog novca u džepu, ali imala je genijalnu ideju.

Ulogu Sophie u seriji će utjeloviti glumica Britt Robertson, a prikazat će se život mlade žene koje se borila za uspjeh u životu. Najprije je vodila vintage online shop, odnosno kupovala odjeću u second hand shopovima, prepravila ju te prodavala na internetu. Vintage kožnu jaknu kupila je za samo devet dolara, a na eBayu je uspjela prodati za čak 619 dolara.

Kada je zbog postavljanja hiperlinkova dobila zabranu od eBaya za prodaju, osnovala je svoj brand Nasty Gal. Postala je uspješna žena i vlasnica modnog online carstva, koji je 2012. bio proglašen jednim od najbrže rastujućih biznisa u SAD-u.

Našla se i na Forbesovoj listi najbogatijih poduzetnica za 2016. godinu koje su same započele biznis, no te iste godine je tvrtka bankrotirala i preuzeo je Boohoo.

girlboss

Knjigu „Girlboss” izdala je 2014. godine i postala je bestseller. Mnoge mlade poduzetnice, ali i zaljubljenice u modu čitaju njene poslovne savjete.

Sophia Amoruso je sama producirala i seriju Girlboss, zajedno s Charlize Theron.

https://www.youtube.com/watch?v=g-U2G280kmI

Foto: YouTube Screenshot

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više