Stiže Girlboss, nova serija o životu jedne poduzetnice

Ovog proljeća na Netflixu moći ćete pogledati novu humorističnu seriju Girlboss o životu jedne poduzetnice, koja je nastala prema istoimenoj knjizi Sophie Amoruso. Prvi nastavak biti će prikazan u petak 21. travnja.

Serija inspirirana autobiografijom poduzetnice Amoruso

Sophia Amoruso je osnivačica branda Nasty Gala, koja je kao i mnoge druge poduzetnice u biznis ušla bez prebijenog novca u džepu, ali imala je genijalnu ideju.

Ulogu Sophie u seriji će utjeloviti glumica Britt Robertson, a prikazat će se život mlade žene koje se borila za uspjeh u životu. Najprije je vodila vintage online shop, odnosno kupovala odjeću u second hand shopovima, prepravila ju te prodavala na internetu. Vintage kožnu jaknu kupila je za samo devet dolara, a na eBayu je uspjela prodati za čak 619 dolara.

Kada je zbog postavljanja hiperlinkova dobila zabranu od eBaya za prodaju, osnovala je svoj brand Nasty Gal. Postala je uspješna žena i vlasnica modnog online carstva, koji je 2012. bio proglašen jednim od najbrže rastujućih biznisa u SAD-u.

Našla se i na Forbesovoj listi najbogatijih poduzetnica za 2016. godinu koje su same započele biznis, no te iste godine je tvrtka bankrotirala i preuzeo je Boohoo.

girlboss

Knjigu „Girlboss” izdala je 2014. godine i postala je bestseller. Mnoge mlade poduzetnice, ali i zaljubljenice u modu čitaju njene poslovne savjete.

Sophia Amoruso je sama producirala i seriju Girlboss, zajedno s Charlize Theron.

https://www.youtube.com/watch?v=g-U2G280kmI

Foto: YouTube Screenshot

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

oporezivanje napojnica

Napojnice se oporezuju? Da, ako plaćate karticom

Udruga Glas poduzetnika ovim se putem želi osvrnuti na regulaciju poreznog tretmana napojnica. S obzirom na sve češće korištenje kartičnog plaćanja...