Studentica računalnog inženjerstva je mlada bez djeveruša, ali s pravim prijateljima koji su preuzeli tu ulogu

Tradicija djeveruša potječe još iz vremena starog Rima, kad su se djeveruše oblačile u istu boju kao i mlada. Njihova je dužnost pomoći mladi oko djevojačke večeri, oblačiti mladu, provjeriti joj šminku te frizuru, dočekati goste i slično…

Ovako to rade djeveri

No, jedna 24-godišnja Brazilka nije imala prijateljice koje bi taj dan proslavile s njom. Riječ je o Rebeci Brantes koja studira računalno inženjerstvo i koja je jedna od četiri djevojke od ukupno 60 studenata u svojoj generaciji.

É muito amor envolvido – The love is real ?❤️ #bridesmaids

Objavu dijeli @rebecabrantes

Njeni prijatelji su većinom muškarci, pa je zato i taj dan odlučila provesti s njima.

Kako piše BoredPanda, na ideju je došla tjedan dana prije vjenčanja kad je vidjela fotografije drugih mladenki koje su sa svojim djeverušama pile šampanjac i uživale, a ona je znala kako ne može imati takvo što.

Diva days #weddingmakingof @muribargas @fernandogranco

Objavu dijeli @rebecabrantes

Stoga je pozvala petoricu prijatelja, koji su se odijenuli u ogrtače i s kojima je odradila  photoshoot za svoj vjenčani album.

Fotografije koje je radio studio Fernando Duque Fotografia bile su zaista zabavne, uz mnoštvo alkohola, a Rebeca je rekla kako su morali uzimati i česte pauze od snimanja zbog nekontroliranog smijanja.

Behind the scenes #themakingof

Objavu dijeli @rebecabrantes

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Ivana Blažoti Mijoč

Ivana Blažoti Mijoč: “Nakon burnouta konačno mi je dijagnosticiran opsesivno-kompulzivni poremećaj!”

Mama poduzetnica, blogerica i influencerica s preko 100 tisuća pratitelja na YouTubeu Ivana Blažoti Mijoč svoje predavanje na konferenciji Mame poduzetnici...