Styling za božićni domjenak

Samo što nismo zakoračili u prosinac i sezonu Božićnih i novogodišnjih domjenaka.

Odjevna kombinacija ovisi o mjestu održavanja domjenka i preporučenom “dress codu”

Ako je preporučeni ženski »dress code« koktel haljina, preporučuje se da je u tamnim i hladnim bojama. Najprikladnije boje su tamno plava, tamno zelena, ljubičasta, crvena i boja ciklame. Na haljinu možete kombinirati svečani sako ili bolero.

Posebnu pozornost posvetite nakitu. Trebao bi biti skupocjen, kao što su perle, biseri, koralji ili zlato i srebro.

Za ovako formalne prilike, cipele i čarape su pretežno crne, a peta je malo viša i tanja.

Tangerine Tango
1 New year look 2012

Ako ste pozvani na opušteniji domjenak, koji će se održati u baru, možete si dozvoliti slobodu u stlyingu.  Možete koristiti svečane materijale poput svile, šantung svile, svilenog brokata, svilenog baršuna ili kombinaciju sjajnih materiala.

Ukoliko ste ljubitelj traperica, možete ih odjenuti u kombinaciji na primjer sa sjajnim korzetom i svečanijim cipelama, svilenim baršunom ili kombinacijom od sjajnih materijala.  Čak i svečani crni top i upečatljiviji nakit stvorit će svečani izgled. Kombinirajte crnu s crvenom, boju ciklame i ljubičastu, indigo plavu i ljubičastu, zelenu  i ljubičastu za svečani izgled.

blue
blue by monchanel featuring a skull shirt
Lancome Amethyst Glam

Za vaš potpuni izgled, bitno je da je intenzivniji nego svakodnevni. Ukoliko imate dugu kosu svežite ju za svečaniji izgled. Uvjeravam vas da ćete blistati na zabavi.

Svim čitateljicama Womeninadria portala, želim sretnu i uspješnu 2013!

Vaša savjetnica za stil Jerneja Agić

Povezani članci:

Crveno za božićni domjenak

Novogodišnja zabava

Jerneja Agić je u Mariboru završila studij na kojem je stekla titulu Inžinjer tekstilno-konfekcijske tehnologije. Nakon studija i diplome nastavila je sa usavršavanjem na području Image Consultinga  u vodećoj školi modnog dizajna i oblikovanja, Instituto Marangoni London, gdje je dobila neprocjenjiva iskustva, te naziv IMAGE CONSULTANT → Savjetnica za imidž. Vlasnica je trgovačke marke OBLECI.SE (OBUCI.SE) sa kojom je ustanovila novi brand (trgovačku marku) ADRIA IMAGE.
ADRIA IMAGE ima licencirane proizvode i usluge australskog poduzeća “Image Innovators”. TAIC kao poduzeće na području savjetovanja za imidž razvija najmodernije i najkvalitetnije proizvode sa kojim su se uvrstili na sami svjetski vrh.
Danas je profesionalni Image Consultant → Savjetnica za imidž. Surađuje kako sa poduzećima (pravnim osobama) tako i sa pojedincima (fizičkim osobama).
Trenutno djeluje na području Slovenije i Adria Regije: Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije.

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više