Besplatna edukacija za pokretanje vlastitog biznisa

Novi ste poduzetnik, ideja je tu, samo još trebate stručne savjetnike koji će vam pomoći da izgradite uspješnu tvrtku. Iskoristite besplatne savjete vrhunskih stručnjaka s područja prava, marketinga, računovodstva, prodaje, financija ili europskih fondova na jednodnevnoj radionici “Postavite temelje uspješne tvrtke”. Besplatna edukacija održat će se 23. rujna  u prostorima InstantOffice-a u poslovnoj zgradi Europolis Zagrebtower u Zagrebu (Radnička 80, 8. kat), s početkom u 08:00h.

Kako maksimalno iskoristiti EU fondove, uspješno voditi poslovanje i knjigovodstvo u skladu sa zakonima, kako osmisliti i realizirati maksimalno učinkovitu marketinšku kampanju te pronaći novac za financiranje – samo su neke od zanimljivih tema koje će stručni predavači podijeliti sa sudionicima. Dosadašnje reakcije polaznika pokazale su da je održavanje projekta u kojem vrhunski profesionalci dijele svoja znanja, savjete i iskustva upravo ono što novim poduzetnicima na tržištu treba.

Prijavite se na radionicu “Postavite temelje uspješne tvrtke”, a program preuzmite OVDJE.

Ova besplatna edukacija održava se u sklopu projekta „Siguran start“, namijenjenog novim poduzetnicima koji tek ulaze u svijet poslovanja i žele stvoriti uspješne tvrtke. Riječ je o projektu internetskog portala posao.hr, za sve sudionike tj. nove poduzetnike u potpunosti je besplatan te se sastoji od sudjelovanja na edukativnoj radionici i brojnih drugih benefita koje prijavljeni ostvaruju.

Foto: preuzeto s posao.hr 

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više