Pokrenut SCM.HR medij specijaliziran za teme iz područja lanca opskrbe.

Službeno je lansiran Supply Chain Magazin, novi medij u Hrvatskoj specijaliziran za teme iz područja lanca opskrbe.

Lanac opskrbe je skup aktivnosti koji povezuje proizvodnju, distribuciju i potrošnju te na koncu utječe na kvalitetu, cijenu, dostupnost i održivost proizvoda i usluga, a time i na zadovoljstvo kupaca i konkurentnost tvrtki. Ključan je u odgovaranju na globalne izazove poput klimatskih promjena i pandemije, gdje je pokazao svoju izrazitu otpornost i postavio se u samo središte poslovnih procesa.

Relevantan sadržaj s autorskim člancima

SCM.HR će na stol donositi važne teme iz industrije upravljanja lancem opskrbe te tako poticati dijalog i razmjenu iskustava, a sadržaj će biti naslonjen na četiri kategorije: transport, logistika, nabava i edukacije. Također, čitatelji će imati mogućnost pristupiti planeru koji će donositi relevantne događaje iz svijeta lanca opskrbe diljem zemlje, regije i svijeta.

Stručnjacima iz ovog područja je omogućeno aktivno sudjelovanje u stvaranju relevantnog sadržaja kroz autorske članke, priopćenja o aktivnostima tvrtke, kadrovskim promjenama te kroz druge oblike relevantnih doprinosa.


Pročitajte više: Žene u nabavi i logistici: Ove zadnje teške godine istaknule su važnost nabave i logistike u kompanijama


Edukacije, konferencije, inovacije i trendovi

U pripremi su i različiti događaji, kao što su edukacije i konferencije, koji će dodatno povezati stručnjake i pospješiti prijenos znanja među dionicima u ovoj industriji.

“Naš imperativ je poticanje razmjene znanja, praćenje najnovijih trendova i inovacija te zajedničko suočavanje s izazovima koje industrija opskrbnog lanca donosi. Pripremamo razne događaje, uključujući edukacije, radionice i konferencije, kako bismo podržali donošenje informiranih odluka i olakšali snalaženje u kompleksnom svijetu lanca opskrbe”, ističe Maroje Sabljić, direktor i glavni urednik platforme SCM.HR.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -