Sutra se održava 3. nogometni turnir žena u biznisu – OTKAZANO

Prvi nogometni turnir odigran je 2013. godine, kojeg su organizirale žene iz softverske kompanije CROZ. Ono što je počelo kao zabava nekolicine žena iz IT industrije, i protekle se godine pretvorilo u nogometni turnir za žene i izvan IT industrije.

Ovogodišnji, 3. po redu nogometni turnir žena u biznisu održat će se sutra, 24. rujna 2015. godine, s početkom u 15.45 na nogometnim terenima DRŠ Antonio, Držićeva 102.

Nogometni turnir za žene u biznisu

Na ovogodišnjem nogometnom turniru žena u biznisu sudjelovat će 13 ekipa razmještenih u četiri skupine.

Tako skupinu A čine HT, Pliva, Crowe Horwath i Addacta. Skupinu B čine žene iz IN2, Henkela, Women in Adria, skupinu C CROZ, King i Poslovna Inteligencija, a zadnju skupinu D žene iz FINA-e, IBM-a i Infotehne.

Za nositelje turnira odabrani su IN2, HT, KING i FINA, a službeno otvaranje turnira počinje u 15.30, odnosno 15 minuta prije početka utakmica.

Naravno, budući da ovdje nije riječ o sportskom natjecanju, već o nogometnoj igri kojoj je cilj prvenstveno zabava, utakmice će trajati 2×9 minuta, a svaku momčad čini 6 igračica.

No to ne znači da žene u biznisu sutra neće pokazati zavidno nogometno znanje. Dođite i uvjerite se da i žene mogu “rasturiti” u nogometu.

Kako je to izgledalo prošle godine, pogledajte u galeriji.

EDIT: Turnir je zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta, odnosno najavljene kiše, otkazan.

sponzori_nogometni_turnir_žena_u_biznisu_00

Foto: CROZ

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

1 KOMENTAR

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

UGP konferencija

UGP konferencija i ove godine okuplja stručnjake, vizionare i entuzijaste

Mjesto gdje se susreću inovacije, strateško razmišljanje, slave dosadašnji uspjesi i postavljaju temelji za budućnost hrvatskog poduzetništva. Sve ovo objedinila je...