Tapeciranje luksuznog kruzera – Golemi projekt domaće Naftaline

Tvrtka Naftalina odradila je tapeciranje luksuznog kruzera Scenic Eclipse 2. Naime, ovo je kruzer koji je izgrađen u hrvatskom brodogradilištu 3. maj i predstavlja remek-djelo vrhunske brodogradnje. Ovaj iznimno luksuzan brod ima 9 restorana, dva helikoptera, podmornicu te mnoge druge pogodnosti. Vrijednost broda iznosi 170 milijuna eura, a impresivne dimenzije uključuju dužinu od 168 metara, 114 kabina i posadu od 200 članova. Završen je tri mjeseca prije predviđenog roka. Zasluženo je kategoriziran sa šest zvjezdica, što ga svrstava među najprestižnije kruzere na svijetu.

tapeciranje luksuznog kruzera
Scenic Eclipse 2

Tapeciranje luksuznog kruzera i dizajn odjeće

Tvrtka Naftalina, s četrdesetogodišnjim iskustvom u tekstilnoj industriji, imala je zadovoljstvo biti zadužena za tapeciranje namještaja te dizajn i proizvodnju službene odjeće za osoblje Scenic Eclipse 2. Naftalina je poznata po svojoj vrhunskoj kvaliteti rada i stručnosti, što je bio ključni faktor za uspješnu provedbu ovog projekta. Svaki detalj bio je pažljivo osmišljen kako bi odražavao luksuz i eleganciju koji se očekuju na brodu. Posvećenost kvaliteti i preciznosti rezultirala je zadovoljnim klijentima koji su izrazili svoje oduševljenje radom tvrtke Naftalina. Ovaj projekt nije dokazao samo stručnost i izvrsnost u tekstilnoj industriji, već je također imao pozitivan utjecaj na hrvatsku proizvodnju i izvoz.

Premijer Andrej Plenković iskazao je svoje čestitke svima koji su sudjelovali u izgradnji broda naglašavajući važnost takvih uspješnih projekata za gospodarski rast i promociju hrvatske proizvodnje i izvoza. Jedan od velikih uspjeha tvrtke Naftalina u ovom projektu je stjecanje renomirane svjetske tvrtke na svojoj listi klijenata.


Pročitajte više: Naftalina se sprema za smjenu generacija, Matea preuzima mamino mjesto!


Ova suradnja veliko je priznanje

„Ponosni smo što smo imali priliku surađivati s takvom prestižnom grupacijom i pružiti im naše usluge. Suradnja Naftaline sa Scenic Eclipse 2 veliko je priznanje za našu tvrtku i potvrdu našeg visokog standarda u industriji tekstila. S velikim uspjehom ispunili smo zahtjeve klijenta, pružajući im vrhunske proizvode i usluge u skladu s njihovim očekivanjima. Nadamo se da će naš rad i proizvodi biti izvor zadovoljstva ne samo za klijente već i za goste koji će uživati u kružnim putovanjima na Scenic Eclipse 2“, kaže Matea Pirić iz tvrtke Naftalina.

Tapeciranje luksuznog kruzera
Tapeciranje kruzera

Sveukupno, ovo je bio izvanredan projekt koji je donio veliku radost i uspjeh tvrtki Naftalina, ali i cijeloj hrvatskoj brodogradnji. Njihov angažman na kruzeru Scenic Eclipse 2 dokazao je njihovu sposobnost da isporuče vrhunske proizvode koji zadovoljavaju najviše standarde luksuza i kvalitete.

S nadom za daljnju suradnju i izvoz za australsku grupaciju, tvrtka Naftalina veseli se budućim projektima i prilikama za uspješnu suradnju. Tim talentiranih i predanih djelatnika uvijek će se truditi pružiti najbolje proizvode i usluge, te nastaviti graditi svoj ugled kao pouzdan partner u tekstilnoj industriji.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

idealna temperatura klime za hlađenje

Ovo je idealna temperatura klima uređaja ako želite ostati zdravi

Na klima uređaj ljeti gledamo kao na nekog superheroja. Vanjske temperature penju se i do 40 Celzijevih stupnjeva i jedva se...
- Advertisment -