Tapeciranje luksuznog kruzera – Golemi projekt domaće Naftaline

Tvrtka Naftalina odradila je tapeciranje luksuznog kruzera Scenic Eclipse 2. Naime, ovo je kruzer koji je izgrađen u hrvatskom brodogradilištu 3. maj i predstavlja remek-djelo vrhunske brodogradnje. Ovaj iznimno luksuzan brod ima 9 restorana, dva helikoptera, podmornicu te mnoge druge pogodnosti. Vrijednost broda iznosi 170 milijuna eura, a impresivne dimenzije uključuju dužinu od 168 metara, 114 kabina i posadu od 200 članova. Završen je tri mjeseca prije predviđenog roka. Zasluženo je kategoriziran sa šest zvjezdica, što ga svrstava među najprestižnije kruzere na svijetu.

tapeciranje luksuznog kruzera
Scenic Eclipse 2

Tapeciranje luksuznog kruzera i dizajn odjeće

Tvrtka Naftalina, s četrdesetogodišnjim iskustvom u tekstilnoj industriji, imala je zadovoljstvo biti zadužena za tapeciranje namještaja te dizajn i proizvodnju službene odjeće za osoblje Scenic Eclipse 2. Naftalina je poznata po svojoj vrhunskoj kvaliteti rada i stručnosti, što je bio ključni faktor za uspješnu provedbu ovog projekta. Svaki detalj bio je pažljivo osmišljen kako bi odražavao luksuz i eleganciju koji se očekuju na brodu. Posvećenost kvaliteti i preciznosti rezultirala je zadovoljnim klijentima koji su izrazili svoje oduševljenje radom tvrtke Naftalina. Ovaj projekt nije dokazao samo stručnost i izvrsnost u tekstilnoj industriji, već je također imao pozitivan utjecaj na hrvatsku proizvodnju i izvoz.

Premijer Andrej Plenković iskazao je svoje čestitke svima koji su sudjelovali u izgradnji broda naglašavajući važnost takvih uspješnih projekata za gospodarski rast i promociju hrvatske proizvodnje i izvoza. Jedan od velikih uspjeha tvrtke Naftalina u ovom projektu je stjecanje renomirane svjetske tvrtke na svojoj listi klijenata.


Pročitajte više: Naftalina se sprema za smjenu generacija, Matea preuzima mamino mjesto!


Ova suradnja veliko je priznanje

„Ponosni smo što smo imali priliku surađivati s takvom prestižnom grupacijom i pružiti im naše usluge. Suradnja Naftaline sa Scenic Eclipse 2 veliko je priznanje za našu tvrtku i potvrdu našeg visokog standarda u industriji tekstila. S velikim uspjehom ispunili smo zahtjeve klijenta, pružajući im vrhunske proizvode i usluge u skladu s njihovim očekivanjima. Nadamo se da će naš rad i proizvodi biti izvor zadovoljstva ne samo za klijente već i za goste koji će uživati u kružnim putovanjima na Scenic Eclipse 2“, kaže Matea Pirić iz tvrtke Naftalina.

Tapeciranje luksuznog kruzera
Tapeciranje kruzera

Sveukupno, ovo je bio izvanredan projekt koji je donio veliku radost i uspjeh tvrtki Naftalina, ali i cijeloj hrvatskoj brodogradnji. Njihov angažman na kruzeru Scenic Eclipse 2 dokazao je njihovu sposobnost da isporuče vrhunske proizvode koji zadovoljavaju najviše standarde luksuza i kvalitete.

S nadom za daljnju suradnju i izvoz za australsku grupaciju, tvrtka Naftalina veseli se budućim projektima i prilikama za uspješnu suradnju. Tim talentiranih i predanih djelatnika uvijek će se truditi pružiti najbolje proizvode i usluge, te nastaviti graditi svoj ugled kao pouzdan partner u tekstilnoj industriji.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

direktorica aura

Osnivačica Aure: “Ukus menadžmenta nije bitan, pratite trendove”

Beograđanka Mila Litvinjenko direktorica je Aure – brenda dekorativne kozmetike koji zbog visoke kvalitete i pristupačne cijene osvaja ljubiteljice šminke u...
- Advertisment -