Tapkanjem do idealne težine

Ako čitate ovaj tekst onda sigurno imate problema s tjelesnom težinom. Bilo da imate višak kilograma, manjak kilograma ili ste jednostavno nezadovoljni vlastitim izgledom.

Također imate i osjećaj bespomoćnosti ili možda demotivirivanosti i kroničan osjećaj nezadovoljstva i sobom i vlastitim izgledom.

Kako riješiti problem s težinom?

Vaš problem s težinom sigurno vam izaziva i neke zdravstvene smetnje, možda vas je čak i liječnik upozorio na to.

I sigurno ste već puno puta pokušali izgubiti kilograme i poraditi na vlastitom izgledu i sigurno ste već puno puta odustali. Ili vam se dogodio popularni jo-jo efekt, izgubite kilograme i onda vam se nekim čudom brzo, prebrzo vrate.

Problem s težinom nije samo fizičke prirode, i nije samo manjak kretanja, previše jela, nezdrave navike. Problem sa težinom je puno više i puno dublje. Polazi od naših uvjerenja u vlastitu vrijednost, u to što mislimo da nešto ne zaslužujemo i od puno, puno naših nesvjesnih uvjerenja i obrazaca.

Sve ovo vam govorim iz vlastitog iskustva, jer sam cijeli život vodila bitku s kilogramima i prošla sam ruganje u osnovnoj i srednjoj školi (tada sam težila oko 80 kg, a sada 59 kg), pa naglo gubljenje koje je sa sobom povuklo zdravstvene tegobe, pa i normalnu težinu ali stalan osjećaj manje vrijednosti i nelagode prema vlastitom tijelu. I nije mi bilo lako, i znam da ni vama nije lako.

Svakim viškom kilograma mi skrivamo neku svoju bol, neku svoju neprorađenu emociju, strah, nesigurnost, želju za ljubavlju… I svaki gubitak kilograma sa sobom nosi nove emocije.

Zašto gomilate kilograme? Za to postoji mnogo objašnjenja, ali uvijek su emocionalne prirode i oblik su bijega od boli i negativnih emocija.

Vođena svojim vlastitim iskustvom borbe s kilogramima i borbe s osjećajima koju sam neprestano vodila osmislila sam program Tapkanjem do idealne težine.

U programu ne provodimo nikakve dijete, ne vježbamo, ne trčimo i nemamo plan prehrane. U programu radimo na uzroku gomilanja kilograma, na uvjerenjima i podsvjesnim programima koje imamo i otklanjajući uzrok otklanjamo i kilograme; ali ne čarobnim štapićem, nego mijenjanjem obrazaca unutar kojih djelujemo

Zato primite svoje kilograme u svoje ruke, osvijestite svoje boli i nesigurnosti, prepoznajte ih, prihvatite i otpustite, samim time steći ćete ponovno vjeru u sebe, svoju vrijednost i svoju moć i sve što trebate poduzeti napraviti ćete s lakoćom i vjerom da vi to MOŽETE I ZASLUŽUJETE.

U programu radimo i na samopouzdanju, samopoštovanju, samovrednovanju i osnaživanju na svim poljima vašeg života.

Koncept programa

6 GRUPNIH TAPKANJA– trajanje 2 sata, srijedom  23.11., 30.11., 7.12., 14.12., 21.12. i 28.12. 2016.

6 INDIVIDALNIH TERMINA TAPKANJA PUTEM SKYPA ILI TELEFONA– 45 – 60 min u večernjim ili prijepodnevnim satima između dva grupna tapkanja

Donacija za cijeli program u trajanju od 45 dana iznosi 1500 kn (mogućnost plaćanja u 3 obroka) rezervacija mjesta uplatom od 200 kn je obavezna zbog ograničenog broja sudionika na maksimalno 8.

Sve članice Women in Adria imaju popust od 10 %.

Za više informacija posjetite www.tapkanje.eu.

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

UGP konferencija

UGP konferencija i ove godine okuplja stručnjake, vizionare i entuzijaste

Mjesto gdje se susreću inovacije, strateško razmišljanje, slave dosadašnji uspjesi i postavljaju temelji za budućnost hrvatskog poduzetništva. Sve ovo objedinila je...