Sljedeće godine stiže još ljepša Toyota RAV4

Otkrivena je nova Toyota RAV4 SUV koja će biti izrađena i puštena u prodaju sljedeće godine. Prvi RAV4 model koji će biti izgrađen na Toyotinoj novoj globalnoj arhitektonskoj platformi ostaje vjeran svojoj impresivnoj baštini kao prvotnom pioniru rekreativnog SUV segmenta, što predstavlja značajan napredak u tehnologijama pogonskih pogona, dinamičnim performansama, inteligentnim sigurnosnim odredbama i cjelovitom kvalitetom.

Dizajn koji izražava snagu i kvalitetu

toyota rav4

Robustan koncept i dizajn nove Toyote RAV4 izražava snažne i sposobne kvalitete koje definiraju Toyotin pristup najnovijoj iteraciji najprodavanijih SUV-a u svijetu, osobito veći razmak od tla i širi položaj.

toyota rav4

Dizajn komunicira poruku “ići bilo gdje” što može donijeti osjećaj zabave i avanture koju RAV4 predstavlja. Rezonirajući s ciljanom bazom klijenata, mladih obitelji koje uživaju u životu, bilo da se Toyota kreće po gradu ili obitelj odlazi uživati u slobodnom vremenu ili  pak jednostavno razgledavanje tijekom putovanja. Sve to donosi novi model Toyote RAV4 SUV.

Women in Adria članice ostvaruju posebne pogodnosti na kupovinu Toyota modela.

toyota rav4

Foto: Miro Nazor

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Što rast cijena goriva znači za građane?

Cijena goriva u zadnjih nekoliko mjeseci draštično se povećala, a za sobom povlači poskupljenja drugih proizvoda. Povećani troškovi života mnogim su...
- Advertisment -