Ovog proljeća će kosa biti sve samo ne dosadna! Ovo su trendovi frizura za 2022.

Vlasnica HAIR STUDIO IN-a koji djeluje punih 21 godina, Helena Borčić, donosi savjete za osvježenje frizure na početku nove sezone.

Proljeće je uvijek označavalo nove početke. Tako su nam na vrata, sa prvim zrakama sunca, stigli i neki novi trendovi u šišanju i koloraciji kose.

Trendovi frizura za 2022.

Dok je prošla godina bila u znaku kose koja se lako održava (jer je većina klijentica radila od kuće), tako nam ova godina donosi neke preokrete. Sve su nam modernije ‘Shaggy’ frizure, vrlo postepena šišanja, sa messy stiliziranjem, kao i dugačkim šiškama. Na vrata nam se vraćaju i lude 70-e s dugom teksturiranom kosom i volumenom sa ženstvenim kovrčama.

Instagram will load in the frontend.

Kratka kosa najseksi odabir sezone

Pixie cut je najseksi frizura sezone, za sve one koji više vole kratku kosu. Long bob više nije strogo šišan, već mu je dodana razigranost,  kao sto nam proljeće i priziva. Njegova idealna dužina je do ramena. Prije šišanja, u salonu nudimo analizu kose sa SalonLab analizatorom, jedinstvenom uslugom na našem tržištu. Sve frizure su maksimalno nestašne, voluminozne i u pokretu.


Pročitajte više: Novi trend: Sijeda boja kose kod mnogih poznatih ličnosti!


Kombinacija toplih i hladnih pigmenata

Kreativnost u koloraciji će maksimalno izaći iz okvira. Boje više neće biti jednolične. Tražit će se dimenzija i razigranost. Najtraženije nijanse su Sand, Chocolate i Caramel Blond, za savršen omjer toplih i hladnih pigmenata, koje će svaku plavu kosu učiniti da izgleda luksuzno. Naše su klijentice velikim brojem plavuše, jer smo se specijalizirali za korekciju boja i njegu kose.

Instagram will load in the frontend.

Obavezno će se tražiti dvije nijanse, koje ce komplementirati teksturu u šišanju. Posebno kod brineta. One će posebno isticati punoću boje s toplim tonovima kao što su Peach, Tiramisu i Honey Brown.

Instagram will load in the frontend.

Jedna od najtraženijih koloracija, na koju smo posebno ponosni jer je naš INlayage, kreativna koloracijska tehnika, sa skrivenim balayage pramenovima.

Instagram will load in the frontend.

Ovog proljeća će kosa biti sve samo ne dosadna.

Autor: Helena Borčić, Hair Studio IN

Foto: Helena Borčić privatna kolekcija

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

kvote za upravne odbore

Europski parlament službeno uveo kvote za upravne odbore u tvrtke

Prema novoj odluci Europskog parlamenta, veće tvrtke u Europskoj uniji morat će povećati prisutnost mane zastupljenog spola, u ovom slučaju žena,...
- Advertisment -